Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Counter Strike Source Download LINK !!

104 pregleda · 12 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 18:45

Ako moze na pm ili gb da mi neko posalje gdje mogu da skinem FULL css.. al' da je u JEDNOM LINKU ( po mogucnosti) ili torrent..

Hvala :)
(bas mi se igra) :(
Eto torrent : http://thepiratebay.org/torrent/3990157/Counter-Strike__Source_FULL_%5BOctober_15_2007%5D_DiGiTALZonE

Vidim da imaš problema sa snalaženjem na internetu pa da te uputim kad sljedeci put budeš tražio sebi full igrice i ostale crapove na internetu.

Inace sve strano možeš pronaci na www.katz.cd & www.warez-bb.org !

Što se domaćih stvari tiče možeš pronaci na www.warez-hr.org !

Uglavnom su rapidshare i megaupload linkovi.

Uživaj!
Pa jel ti problem ukucati na google "Counter Strike Source Download LINK " i izadje ti milion stranica cccc

Poslao sam ti link na PM ovde nemogu zato sto je torrent
A evo ti link u particijama ako hoceš:

-Particija 1

-Particija 2

-Particija 3

-Particija 4

-Particija 5

-Particija 6

-Particija 7

-Particija 8

-Particija 9

-Particija 10

-Particija 11

-Particija 12

-Particija 13

-Particija 14

-Particija 15

-Particija 16

-Particija 17

-Particija 18

-Particija 19

-Particija 20

-Particija 21

-Particija 22
Son1K je napisao/la:
Pa jel ti problem ukucati na google "Counter Strike Source Download LINK " i izadje ti milion stranica cccc

Poslao sam ti link na PM ovde nemogu zato sto je torrent ;)
Ukucao sam al' mi je izbacilo stranicu gdje mogu skinut css al' oko 10 rs linkova.. :S

skontaj sam ;)

@CampeR_AneLa: hahah thx, al nemislim 3 dana neustajat sa compa i stalno css skidat u 22 partova xD

Moze lock ;)
bmx je napisao/la:
Ukucao sam al' mi je izbacilo stranicu gdje mogu skinut css al' oko 10 rs linkova.. :S

skontaj sam ;)

@CampeR_AneLa: hahah thx, al nemislim 3 dana neustajat sa compa i stalno css skidat u 22 partova xD

Moze lock ;)
Eto naci ceš u jednom fajlu vala baš. I da nađeš trebaš imati premium acc za te hostove. Tako da moraš skidat ili torrent ili više fajlova.

Ako hoćeš rapidshare acc, 1 KM kredita i dobiješ ga.
Untraceable je napisao/la:
Eto naci ceš u jednom fajlu vala baš. I da nađeš trebaš imati premium acc za te hostove. Tako da moraš skidat ili torrent ili više fajlova.

Ako hoćeš rapidshare acc, 1 KM kredita i dobiješ ga.
Ne drug, hvala na ponudi al lakse mi je vako

http://thepiratebay.org/torrent/3990157/Counter-Strike__Source_FULL_%5BOctober_15_2007%5D_DiGiTALZonE

nepatim se nes puno jer mi je brzina neta 4.6 kbp/s ;)
tak da leti... ;)
pozz
bmx je napisao/la:
Ne drug, hvala na ponudi al lakse mi je vako

http://thepiratebay.org/torrent/3990157/Counter-Strike__Source_FULL_%5BOctober_15_2007%5D_DiGiTALZonE

nepatim se nes puno jer mi je brzina neta 4.6 kbp/s ;)
tak da leti... ;)
pozz
Dok ga skineš proci ce te želja za njim. :D

PS. Igra nervira samo tako. Koliko je retardirana.
Untraceable je napisao/la:
Dok ga skineš proci ce te želja za njim. :D

PS. Igra nervira samo tako. Koliko je retardirana.
.. ponavljam 4.6 hiljada kbp/s ... ;)

a igra je samo tako jaka.. cs 1.6 ku**u nevalja.. ja sa awp-om da opucam bez zooma .. metak ode negdje u pm i to u 142901247890124 pm ... :S

u css.. raspalis metak u kantu za smece i ona se mocno otkotrlja .. tamo vamo mocnija grafika puske sve... ;)
bmx je napisao/la:
.. ponavljam 4.6 hiljada kbp/s ... ;)

a igra je samo tako jaka.. cs 1.6 ku**u nevalja.. ja sa awp-om da opucam bez zooma .. metak ode negdje u pm i to u 142901247890124 pm ... :S

u css.. raspalis metak u kantu za smece i ona se mocno otkotrlja .. tamo vamo mocnija grafika puske sve... ;)
Mislio sam da je net 46 kbps. nvm.

I ja sam mislio da je jaka preko videoa i gameplaya. Ali kad sam je zaigrao, gadno se prevario. Fizika igre je užasna. Npr hodanje igraca, hodaju kao da im je neko nabio kolac u šupak i da im je jedna noga kraća. Pa kad ne znaš pucati no zoom sa awp. Ne možeš se krecati i pucati, lol. To se mora vježbati, i nauciš. Jedino što mi se sviđa kod sourcea jest awp nišan, ona linija. Ostalo sve retardirano. Previše nevažnih detalja. Et' taman posla se ganjat sa buradima kad igraš, lol.

Zamolio bih te da ne pišeš toga namigivka (;)), retardiran je i ide mi na ku**c.

Cheers
Ey,,ajd kad skines,,,javi mi na PM,Molim te,,da igramo zajedno :D,,jer sam prestala igrat 1.6 zauvijek..samo Source ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.