Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jade Dynasty2

116 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 15:31

posto sam se malo kasnije ukljucio u prvobitnu temu.....

zanima me jel iko instalirao i dali igra.????

ja sam na realmu 15 i ingame nick "sizzor" lvl 29...pa ako ko oce nek doda,da zajedno igramo!!!!
Evo ja planiram skinuti, danas / sutra . .
Mozes mi samo reci kakve su opcije placanja i dali igra totalno ovisi o placanju itema, dali je to velika prednost u borbi, ili samo nesto da ti malo olaksa igru . .

??

neddie - nejavljaj se ako nisi skonto!
rulF je napisao/la:
Evo ja planiram skinuti, danas / sutra . .
Mozes mi samo reci kakve su opcije placanja i dali igra totalno ovisi o placanju itema, dali je to velika prednost u borbi, ili samo nesto da ti malo olaksa igru . .

??

neddie - nejavljaj se ako nisi skonto!
Ma sa onakvim gameplay - om ja nebi skidao igru jer unaprjed znam da ce mi dosaditi

al et ako ti se igra skini
Ja skidam ako Bog da iduceg mjeseca, jer fakat ovaj mjesec mi je prepun kojekakvih sitnica koje su mi potrebne, za sve ostalo, ko želi igrati i kome se svidi igrica,

[email uklonjen]
FGB je napisao/la:
Ma sa onakvim gameplay - om ja nebi skidao igru jer unaprjed znam da ce mi dosaditi

al et ako ti se igra skini
Bolan sta ti papa pricas, pogledao sam i sam gameplay . .

Ali je fora sto je danas svaki mmorpg na istu foru, mrsko mi grindat u silkroadu, neda mi se cabal, aion bi al nemam para . . i tako dalje . .
pa cu ovo probati, ko zna, mozda mi se i svidi

papa n0000b
rulF je napisao/la:
Bolan sta ti papa pricas, pogledao sam i sam gameplay . .

Ali je fora sto je danas svaki mmorpg na istu foru, mrsko mi grindat u silkroadu, neda mi se cabal, aion bi al nemam para . . i tako dalje . .
pa cu ovo probati, ko zna, mozda mi se i svidi

papa n0000b:D
Ako ti je ono zanimljivo igraj

Ko da je 2 godisnje djete programiralo igru tigar trci ko pinokijo na stakama
ja sam kreno onu noc kad sam i temu otvorio....fina igra pravo:) znaci evo nekih prednosti....svaki dan dobijes 3 buffa jedan ti daje 2 sata dupli exp a druga dva te pojacaju znaci brze bijes sve....sto se tice kupovine sve sto mos kupit parama mozes i goldom u igri :) questova ima dosta brzo se lvla....takodje ima jos nekih caka kao npr guild bufovi....al nebi da objasnjavam ovdje :) meni se svidja,a za ostale moraju prvo isprobat da vise valja li im:)

@FGB-gledaj vec si dao u mojoj temi komentar....opet se javljas skontaj nes ti si gledo na videu i nisi je isprobo....to na videu moze se malo vidjet....al tek kad malo poigras skontas valjal ili ne valja.....
lvl: 23

klasa: MODO

nick: multinho

server: europe

msn: [email uklonjen]

Jos samo nesto, imate skill "meditate" kada ste u nekom gradu to kliknete i lik meditira i dobija XP, naravno sporije, svakih 10 min po 218 XP-a (23 lvl), znaci vi odete vani stavite da meditira, vratite se a on lvl 25 ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.