Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Vakcina

96 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.08.2009. u 08:18

Pozrdav,

Interesuje me koji je najbolji način da prođe vakcina sa što manje bola....

Znam da nema veze u vezi gaminga ali burazer me ubija više sa tim....

Požurite....

U 9 je vakcina !!!
OMG teme da sto manje boli? Pa brate nije valjda da vakcinu nemozes da izdrzis okrenes se i negledas xD.Mada nije to do tebe sve zavisi kako ce ona iglu da ti zabode xD
CaneX je napisao/la:
OMG teme da sto manje boli? Pa brate nije valjda da vakcinu nemozes da izdrzis okrenes se i negledas xD.Mada nije to do tebe sve zavisi kako ce ona iglu da ti zabode xD
HAHAHA, pomogao si....
Joj, kaze "burazer". Nije sramota sto se bojis vakcine, ali odmah da ti kazem da to uopste ne boli. Ja je nisam ni osjetio, ni prilikom uboda, ni poslije. Međutim, nekoliko mojih prijatelja je, sjećam se, kukalo 2-3 dana da im malo trne ruka.

Sve u svemu, ništa strašno
riddle je napisao/la:
Joj, kaze "burazer". Nije sramota sto se bojis vakcine, ali odmah da ti kazem da to uopste ne boli. Ja je nisam ni osjetio, ni prilikom uboda, ni poslije. Međutim, nekoliko mojih prijatelja je, sjećam se, kukalo 2-3 dana da im malo trne ruka.

Sve u svemu, ništa strašno :)
OK, kako ti kažeš.......sve je do sestre kako ti dadne bocu.....al ipak se bojim......MAMAAAAA :*
vakcina :S ne boli nista, samo se opusti, ako ti toliko smeta ne gledas i prodje brzo :S jbt vakcina
Pa nemas ti tu sta . Okrenes glavu , opustis ruku , ubode te i ti pobjegnes ... :D
okrenes glavu, stisnes zube i moras malo trpit bol mislim ni ne osjetis ga bas puno
riddle je napisao/la:

Sve u svemu, ništa strašno
tako je kralju hahahahaha
ako bude dobra/sexy m. sestra neces ni znat da te vakcinirala, tj neces ni mislit na vakcinu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.