Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje 20 bodova

X3: Reunion Problem oko pokretanja

118 pregleda · 4 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 11:11

Vjerovatno znate, rijec je o starioj igri, a imam je nekih godinu i vise dana, i pokusao sam vise puta da je pokrenem ali nista...
Naime, instaliram je preko Daemon toolsa, sve OK, i imam ocitan pravi image, i sve to, sad posto igra ima milion nekih zastita, nemoze se crackovat ko ince, nego ima neki program Starforce Nightmare sto sam dobio uz DVD, i sad kad njega pokrenem, imam objasnjenje sta trebam uraditi i po kojim redosljedom, evo kako pise:
"UDJITE U FOLDER STARFORCE NIGHTMARE I POKRENITE SFNightmare.exe
STISKAJTE REDOM:
DISABLE NODE
DISABLE CD
DISABLE CH1
DISABLE CH2
DISABLE ATA
POSLE SVAKOG STISKANJA DISABLE SACEKAJTE MALO DA ON ZAVRSI RADNJU"

e sad ja kliknem na CH2 pojavi se blue screen na 3-4 sec i racunar se automatski restartuje, ponovo sam pokusavao nekoliko puta, ali isto opet
Ako neko zna u cemu je fol ili dali ima slucajno neki drugi nacin da se pokrene igra....dajem 20 bodova
konfiguracija?

pokusaj primari da stavis file u task manageru zdl.exe na low iako ti je off 100% sistemski file koji omogucuje rad na visoj temperaturi.. a prije toga provjeri stanje temperature u biosu.. igras li neke druge igre bez problema ili ti se samo na ovoj... pc rr
UnrealLima je napisao/la:
konfiguracija?

pokusaj primari da stavis file u task manageru zdl.exe na low iako ti je off 100% sistemski file koji omogucuje rad na visoj temperaturi.. a prije toga provjeri stanje temperature u biosu.. igras li neke druge igre bez problema ili ti se samo na ovoj... pc rr
Ma moze sto se konfiguracije tice, evo sta imam: AMD Athlon 64 X2 4200+, 2GB rama, Nvidia 8600GTS grafa

A igra preporucuje: Pentium IV1.3 GHz, 256 RAM, 64MB graficka
veoma bi pomoglo kad bi mi dao ss od tog programa i th
aplikacija .....
RzA je napisao/la:
veoma bi pomoglo kad bi mi dao ss od tog programa i th
aplikacija .....
EDIT ako te interesuje program Starforce nightmare, imas na googlu sve oko njega, uglavnom neki program koji uspjeva probiti zastitu starforce igara....
a scrshot nemogu prikazat jedino sa mobom da uslikam monitor sa bluescreen, a valjda znas kako on izgleda

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.