Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

odron, krah, debakl !

45 pregleda · 3 odgovora · otvorena 02.08.2009. u 01:58

Ne mogu vise da trpim ova sranja-nebuloze od tema. Nesto se fol vi oprastate. Koga boli QRAC sto vi idete sa gamers-a. Onog koga zanima ta ce saznati! Serete po stranici. SEREM I ja se sad na citav gamers.ba. Na portal na koji mogu uci jednom u 7 dana, jer se nesto finalizira, nesto se ko ‘radi’. Ne radite vi nista, bugovi. Boli vas, boli I mene onda.

Da ‘vas’ koji se ‘trudite’ oko portala Zamolim, da ‘nas’ normalne user-e prestanete JE****T u zdrav mozak, sa nekim pravilima, nekim kodexima. Nesto ste protiv spam-a. Pa gamers je bio najzanimljiviji kad su bile ‘teme’ koje ste VI [novi uvazeni moderatori I admini] oznacili kao SPAM. Il finalizujte ili prodajte domenu, odjavite se!

Sad ne mogu trazit pjesmu ili neki link, da neko ne sere. Nesto vi zabranjujete lafo ?!? Daj ba spustite se na zemlju vi moderatorcici, vi djecaci kojima ja tata jako bogat I ima neke firme, pa ste platili taj status koji imate!

A vi sto se oprastate! Popisam vam se na razloge tipa [skola, fax], a svi odgovaraju GL u RL! Da je admin imali pametan, banovo bi te idiote, a naravno I ove sto pisu na takve teme! Al kontam… Ako banujes to malo djece, pa ko ce posjetiti gamers? Bez te djece koja se furaju na Lav-ove sale [koji – moj podoji] I slikaju svaku glupost na msnu, gamers bi bio K I T A ! a zasto ? Zato sto ste vi admini I modovi qrci to dozvolili !

I samo za kraj ! Zeljo mi pobjedio u Zenici. Sad iz zenice! ma Show… odo pajkit ! pusa svima!

To tebra, upravu si
Procita u jednom dahu.

I mogu ti reci. Totalno nepotrebna tema.

I mogu ti jos reci... drago mi sto Zeljo pobijedi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.