Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Moze li se stanje popraviti?

64 pregleda · 6 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 18:25

Novi sam clan, al nema veze pokusacu ovom temom nesto popraviti..

Pregledao sam dosta tema koje su napisane, da bi uocio problem zasto ovaj stvarno nekad dobar sajt sada propada. Ovako svi koji zele da uniste ovaj sajt nek se prvo zapitaju hoce li sta dobiti sa tim..

Stvarno mi nesto nije jasno. Kako mozete unistavati nesto sto se gradilo toliko godina..Koliko su samo truda ulozili pojedini administratori. Sigurno su dane i dane ugadjali bas vama i pravili vam razna cuda u kojima bi vi uzivali, a vi ovako vracate. Sto se mene tice ovaj sajt jos nije propao i nemora da propadne.

Drugo sto mi ne ide u glavu je, zasto vi svi pisete na svakoj drugoj temi.. Ovaj sajt propada. Ovaj sajt sve tone i tone.. - Pa kad je tako zasto vi nesto ne uradite..vi koji ste godinama ovdje..pokusajte nesto. Znam samo da nista ama bas nista nije nemoguce, pogotovo ova situacija. Nekada mora doci i kriza sajta kao sto je upravo ova, nemora sajt biti izvanredan 20 godina. Nekada mora i opasti zbog neke djece koja jos nisi dostigla pravu zrelost pa ne znaju ni sta rade. Ali stalno treba pokusavati popraviti stetu. Nadam se da me shvatate.

Ja cu uloziti svoj trud u ovaj sajt koliko mognem. Pisat cu nove, svjeze vjesti..davati neke prjedloge i da ne nabrajam dalje..

Zasto ne date admine starijim likovima koji znaju sta trebaju da rade, a ne nekom djetetu. Sto se mene tice mozete vi dati admina djetetu, al da to djete zna koji mu je posao na ovom sajtu..Da zna nesto korisno uraditi i napraviti i doprinjeti ovom sajtu.
Nemozete odrijesiti ruke i samo napisati : Ovaj sajt propada. Kad tako pisete iz dana u dan i vi ga nekim djelom unistavate. Treba te se svi ujediniti i pokusati popraviti stanje kakvo je nekad bilo. Samo se vi sjetite kako vam je prije bilo i da li zelite ponovo da tako bude.
A sigurno dosta vas to zeli..da ponovo sve bude uredu, a ako to zelite onda se malo potrudite za to..sto duze cekate to je gore, sto prije to bolje...
Dosadni ste s ovim temama vise. Sve neki novi clanovi a hoce da popravljaju situaciju. Ovu situaciju moze popraviti samo Kemo tako sto ce vec poznatim osobama ukinuti status admina/globala i prestati prodavati je*ene statuse.
ne bih rekao brate da si se tek registrovao (po prvi put)

- Dosadan si brate i ti i svi ostali. Pustite ljude ba, stariji su otisli - moraju novi doci. Nece neki admin biti na ovoj stranici 50godina, to morate da shvatite.

Danas si se registrovao i ti pricas o starijim clanovima foruma i o djeci u administraciji ?
Jest vrijeme demokratije, ali malo je rec da nemas pravo glasa.
- Ja sam evo na ovoj stranici 1,5g. i opet nemam prava glasa oko stare administracije - jer ih ne znam a kamoli ti koji si se danas regao.

Smjesan si momak.
Fino si to rekao.Ali sta ja mogu da ucinim ili neko jos stariji Mogu da gledam svaki dan teme neke ljeve , i ljude kako se prosipaju ,likove sto se prvi put registruju i kazes sta spamas a provedes sate i sate na forumu citajuci gluposti .Naravno koliko god lose bilo ima i dobrih stvari.Mnogo modova ili admina u toku dana nas obraduju sa mnogim razvnovrsnim temama.Da imam neku funkciju ili neko drugi sigurno bi isto radili sto rade i do sada admini ali dobro nisam siguran mozda neko vise neko manje ali opet da ti kazem :

Dok god ima raje sto igra cs i ostale igrice , obrazovene momke -cure sto rade svaki dan na pc svakave stvari probavaju neznam .. spamera i tako toga ovaj site ce biti u funkciji.G.ba barem za jos 5 godina nece propasti
Kakve veze ima koliko je administratoru godina sviju ti ?

- Ako se on normalno ponaša to je super. Ti izgleda nikad nisi bio na nekom warez forumu aktivan član, tamo su moderatori/administratori likovi kojim je 14-15.godina , jer je to sasvim normalno u svijetu. Naravno vi komplikujete je***e stvari , jer vam se ne sviđa mali Adnan što je mlađi od mnogih. Samnom nema problema , ne kurči se nit glumi debila zato je ok. Kad bude banovao bez razloga , i trashao teme bez razloga. Onda pišite teme ovakve.

Idi radi nešto, nemoj se smarat' đaba. Jednostavno koliko puta vam svako mora ponavljat' , ne može bit ovo isto ko nekad. Isto košto ja više ne mogu na TV-u gledat' serije koje su pwnale prije. Ljudi se mjenjaju , i sve se mjenja.

Je***i ga.
Sada znam sto i propada sajt, kad vi stvarno nemate volje ni za sta. Je li bitno jesam li novi? Mozda jesam novi al trudim se vise od dosta vas..Kad vam treba pomoc odma se tema pukne na g. ba, i cim popravite sto ste morali popraviti j*** g. ba... Mozete li bar pokusati da popravite neke stvari, bar se vi popravite koliko mozete..Ne kontam stvarno, ovaj iznad je napisao: Dosadni ste sa tim temama, tako nesto..
Dosadan sam sto pokusavam pomoci? Ja bar nesto radim, trudim se..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.