Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sijamski ili Perzijski macici

173 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.08.2009. u 17:09

Eh ovako, nisam se odavno javljao.

sada se javljam s' temom nevezanom za gameing, ali je u coffee shopu, tako da mislim da ne predstavlja problem.

Trebaju mi sijamski macici na prodaju, ako nema sijamskih onda bi u najgorem slucaju mogli doci perzijski. Fakat mi je potrebno. Cijena je po dogovoru. Ako neko ima neke informacije ili cak prodaje, molio bih ga da mi se javi.

Bio sam u zoo centru u Sarajevu, medjutim, oni više nemaju tako se nadam da je neko od vas upoznat s' tim, gdje mogu nabaviti.

Unaprijed, hvala.
Imas u sarajevu na pofalicima onaj zoo centar perzijiska macketina mislim da je oko 300 km

Post dobio šamar od abasi

uzmi malo oglase danas je petak potrazi imas ljudi koji se bavi time iako nisam simpatizer macki mozes kupiti ali preporuka moja prvo kod veterinara .... :D
ronaldO_ je napisao/la:
uzmi malo oglase danas je petak potrazi imas ljudi koji se bavi time iako nisam simpatizer macki mozes kupiti ali preporuka moja prvo kod veterinara .... :D
Danas je subota

http://www.pik.ba/?trazilica=&id=208&kategorija=209&kategorije&t=&t=&t=&stranica=1&t=
neddie je napisao/la:
Imas u sarajevu na pofalicima onaj zoo centar perzijiska macketina mislim da je oko 300 km
Procitaj temu, naveo je momak da je trazio u navedenom zoo centru i da nema.
Uskoro će moj rođak uzeti sijamsku tu pa ću ti javiti odakle je zbavio
united je napisao/la:
Uskoro će moj rođak uzeti sijamsku tu pa ću ti javiti odakle je zbavio :)
Molim te javi mi, biće i za tebe nagrada vjeruj mi.
abasi je napisao/la:
Procitaj temu, naveo je momak da je trazio u navedenom zoo centru i da nema.
U sarajevu ima 1337 zoo radnji

Znaci bio sam juce tu i bila je macka ta na sredini radnje

Hvala na samaru ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.