Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

MSN Problem Opet xD

142 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.07.2009. u 21:14

Ej gameri/ce evo ja se opet javljam ,opet imam problem sa messenger-om ..

Naime, otisao sam malo da surfam po netu i odem da trazim skripte za messenger plus,i nadjem neku "Background Changer 1.0".
Ja sam promijenio Background na messengeru ,ali mi se nije svidjelo i ne znam kako da vratim na normalu !..

Slika :

Ako neko ima rjesenje neka napise i nemojte mi govorit da reinstall messenger..posto ne mogu da cekam dok se sve downloaduje ..(:

Pozdrav i hvala unaprijed !
a j**o ga ti odi na tu skriptu , imash one tri kockice, klikni i disable

ili ako nemre otvori novi chat prozor i tu imash za background da mjenjas,

u krajnjem slucaju delete msn plus,, on ti je 5 mb
Otvori msn, gornji meni nadji PLUS! pa onda Preferences & options / scripts / ime scripte i remove ;)
Evo ti i SS ako neznas slucajno ;)

MvP je napisao/la:
Otvori msn, gornji meni nadji PLUS! pa onda Preferences & options / scripts / ime scripte i remove ;)
Evo ti i SS ako neznas slucajno ;)

Uradio sam to ali opet nista ..
Reinstaliraj racunar, a ako to ne uspije probaj ga formatirati i sve ce biti OK.
Restartuj msn i ako se nebude promjenilo ovo odradi :
Vidis gdje sam kursor stavio gore desno!

EDIT: a mozes i otvorit novi razgovor pa ovde promjenit kao sto je neko rekao gore ;)

MvP je napisao/la:
Restartuj msn i ako se nebude promjenilo ovo odradi :
Vidis gdje sam kursor stavio gore desno!

EDIT: a mozes i otvorit novi razgovor pa ovde promjenit kao sto je neko rekao gore ;)

Rr sam comp,rr sam messenger,uradio sam sve to ali opet nistaa ..
Izbrisi msn pa ga ponovo install i sve ce biti reseno.
Link za download installacije ako je nemas :http://www.softpedia.com/progDownload/MSN-Messenger-8-Download-68149.html
Sveee sam ja to pokusao ali nista opet,ima li neko drugo rjesenje ?

edit:

Ako neko ima rjesenje neka napise i nemojte mi govorit da reinstall messenger..posto ne mogu da cekam dok se sve downloaduje ..(:

Kontaaas ?

Post dobio šamar od Jason

1. Klikni na te 3 kockice od Plus-a ( nalaze se pored dodavanja kontakta )
2. Script preferences
3. Zakacena ti je background changer , od-znacis i odes apply i ok ....
ajkO je napisao/la:
Sveee sam ja to pokusao ali nista opet,ima li neko drugo rjesenje ?

edit:

Kontaaas ?
jesi uradio ono sto sam ti ja reko?
Evo napravio sam nekako,skin'o sam sa ove stranice praznu sliku : http://bs.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Empty.png

I ponovo sam instalirao BackgroundChanger skriptu i upload sam ovu praznu sliku i ewo kako izgleda :

Uglavnom hvala svima (:

Pozdrav !

Post dobio šamar od Jason

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.