Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Boozywoozy

187 pregleda · 14 odgovora · otvorena 31.07.2009. u 00:49

Posto vidim da ovde svako lupa svoje (prvi ja ) , na ovom sajtu sam 4 godine , ovo je 5a i bilo mi je velicanstveno ovde ... Zajebavao sam se,bio sam cesto u Banovicima...Ali valjda zato sto sam sladak admini se smiluju i skinu mi ban,znaci nedostajao sam im ! E pa dragi moji admini, idem i ja za vama jer mene ovo vise ne zanima, ko ce sada da me samara, da me banuje ako vi odete :) Nisam bo samo spamer, ima tu ljudi kojima sam pomogao ali otom potom..Dobro se dobrim varaca ! :) Moram malo da odomorim glavu od ovih samara,....Docicu na svecano zatvaranje stranice www.gamers.ba .... Admini cekajte me, eto me za vama :*
Ovaj site se nikada nece zatvoriti. Za to ce se pobrinuti spameri i Ado. Nazalost.

Tebi sretno u daljenom zivljenju bez ovog portala.
Tebe sam mrzio i bio si mi odwratan (brate nikad ti nije waljao awatar, a posebno onaj sa sminkesskom frizurom, nije owo dernek.ba) Al sto se mene tice, neka te na G.ba bar zbog onih kojima si pomogao, kako ti kazesh ;)
- Kakav odlazak o čemu više serete? , znam da će se svaki od vas vratit opet. Pa makar na lažnom profilu/ili offline mod.

Uživajte , i spamajte u normalnim mjerama. Bez psovanja, i onih tema. I sve će bit u redu.
5 si godina ovdje a i dalje si NAPaćen:):)
Da si potrudio i odradio što je gamers.ba tražio od tebe, sve bi sada bilo drukčije i nebi bU bio sada online.
Moram priznati da si ti jedina osoba koja me nasmijala na ovom portalu. Iako nisam procitao ovu temu koji si napisao jer mi je mrsko, uzivaj u zivotu. Sta god da si napisao, cool je. Pozz.

PS : Imam bolju frizuru od tebe deset puta. =]
Jeste se nafurali, ajde ko je sledeci :D sad svako neka otvori po jednu temu nestajem sa gba bla bla, i sutra opet tu! pa bude spike ono kao ja se zafrkavo, nemoj me ban bla bla :D ajde next pls, dosadno i ovako i onako, KO NE DODJE 6 MJESECI NA GBA DOBIJA GLOBAL MOD OD MENE U PAK :D

Aeed     <3     `         spY          says:
trial verzija
15 dana
AHAHAHAHHA
Sto se glupirate sa ovim "odlascima"

Boozywoozy kad tad ces opet posjetiti gamers.ba
Ja ne idem nigdje i boli me ona stvar ... cruelhuahuahua!!!

Mozda cak dobijem i kojeg moda ili globala kad svi odu .. :]

It's jokerrrr timeeee!
idi Allaha ti, mrzim te odkad znam za sajt 9-)
venge je napisao/la:
Tebe sam mrzio i bio si mi odwratan (brate nikad ti nije waljao awatar, a posebno onaj sa sminkesskom frizurom, nije owo dernek.ba) Al sto se mene tice, neka te na G.ba bar zbog onih kojima si pomogao, kako ti kazesh ;)
Pa i na derneku su naucili da "W" nije isto sto i "V" ! XD
Može li iko napustiti site bez dizanja *ebene teme, znaš koliko me puca *urac što napuštate site.
Osim za adu DD
Jason je napisao/la:
- Kakav odlazak o čemu više serete? , znam da će se svaki od vas vratit opet. Pa makar na lažnom profilu/ili offline mod.

Uživajte , i spamajte u normalnim mjerama. Bez psovanja, i onih tema. I sve će bit u redu.
haj slusaj samo sebe , ti pametujes drugima sta fol odlaze a maloprije si " ti otiso" pa sto se vrati ?

ljutis se na vladu sto nece da ode , momak se trudio da dobije gmoda i dobio ga je i sad treba da ode radi NEKOG :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.