Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Garena problem ili ?

125 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.07.2009. u 13:37

Pozdrav drustvo !

Ovako: Kad odjem u garenu,odem na Warcraft III RPG,pa odaberem Europe,nadjem neki bezze room sa preko 30 clanova i udjem u njega,pa odem start game,udje mi u WACR 3 TFT,odem na local area network i nema nikako game-ova nikakvih...tako sam probo nekih 50 servera al nista

P.S. Imam instaliran najnoviji patch 1.23a
Jel moguce da nitko nije kreiro ? Ako si siguran da je netko cr8 , nadjes ga na listi u sobi , desni klik -- tunnel ... Ako i dalje ne radi , nije problem reinstall garenu...
FaintSmile je napisao/la:
Jel moguce da nitko nije kreiro ? Ako si siguran da je netko cr8 , nadjes ga na listi u sobi , desni klik -- tunnel ... Ako i dalje ne radi , nije problem reinstall garenu...
evo rijesio sam taj problem ali kad god udjem u koji game ono mi nesto sa strane odbrojava(tako nesto) i dadnu mi ban...sad nerazumijem :S
iluSioN je napisao/la:
evo rijesio sam taj problem ali kad god udjem u koji game ono mi nesto sa strane odbrojava(tako nesto) i dadnu mi ban...sad nerazumijem :S
Nemas skinutu novu mapu ... Otidji na www.getdota.com i skini najnoviju .Kad skines ubacis pod "maps"...

Post dobio aplauz od VioleN

uvijek moram otici tunnel ako ocu da udjem u neki server...kako da bez toga?
iluSioN je napisao/la:
uvijek moram otici tunnel ako ocu da udjem u neki server...kako da bez toga?
Nikako, on je vjerojatno ušao preko drugog servera ili ti imaš malo slabiju konekciju ili čak wirless :]

Znači svakako ti je bolja opcija da ga tunneliras i da on tebe tunnelira, vjerojatno u chatu host koji je napravio game ili netko tko je već ušao njemu spama na chat "Join <Blabla> 5on5 AP> i onda klikneš na njega i tunnel.

Sretno

Post dobio šamar od VioleN

fUnc je napisao/la:
Nikako, on je vjerojatno ušao preko drugog servera ili ti imaš malo slabiju konekciju ili čak wirless :]

Znači svakako ti je bolja opcija da ga tunneliras i da on tebe tunnelira, vjerojatno u chatu host koji je napravio game ili netko tko je već ušao njemu spama na chat "Join <Blabla> 5on5 AP> i onda klikneš na njega i tunnel.

Sretno
tnx majstore ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.