Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Steam problem

102 pregleda · 4 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 13:54

Pozz curice i djecaci.Sinoc igram na steamu ha-hu i tako meni puce konekcija.Nisam pokusavao otvorit steam do sada i kad ukucam user i pw istog trenutka kad kliknem enter desi mi se ovo ..

Slika problema

btw. Nisam nista klikao da kupujem,poklanjam etc..
Ustvari nisam nista radio samo usao da igram preko frienda i to je to...
Pa piše ti da ti je order još na razmatranju. Tačnije , novac sa kreditne kartice kojom si kupio nije još skinut' ...

Gdje si kupio steam ?
Jason je napisao/la:
Pa piše ti da ti je order još na razmatranju. Tačnije , novac sa kreditne kartice kojom si kupio nije još skinut' ...

Gdje si kupio steam ?
Brate ja znam da si ti global mod ,al procitaj post do kraja ne jede hljeba.Nisam nista kupovao =)
100kaa je napisao/la:
Brate ja znam da si ti global mod ,al procitaj post do kraja ne jede hljeba.Nisam nista kupovao =)
Pa nema veze i da sam obični korisnik , čitam šta ti piše na slici, nisam retardiran. Fino piše da je " purchase pending " - Što znači da je još na razmatranju. I nema veze da si ti clickao ili ne.

http://steampowered.com/ - Submit ticket , ako si ga kupio legalno.
Al care logika kontas ako nisam nista kupovao i ako koristim steam cca 2godine ...i ako nisam nista kupovao u te 2 godine ...a neznam
Znam sta pise na slici zato sam naglasio da nisam nista kupovao i poklanjao il nesto slicno ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.