Pozzz...prije nekih 3 dana skinuo sam WOW - The Lich Of King trial...regg se za trial acc i to..i posto mi se jako svidjela skinuo sam original WOW - The Lich Of King...ali problem je sad sto kad se regg na wow stranici login i to ...fali mi user name i password..otisaosam na merge..potvrdim mail..al sad je problem ovaj neki useer name i passsword...probavao sam sve...nista ne uspijeva...Ko mi kaze nacin kako da napravim ili mi da taj neki user i pass...dobije od mene 30KM i Steam sa CS-om...HVALA...
Diskusija
WOW regg ...
123 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 12:53
Daj ba.. skontaj se s rečenicama.. ništa te skontao nisam.
Pojasni bolje, imaš li SS, rečenica ništa ni s čim
@EDIT:
Kada napraviš trial acc, imaš 10 dana besplatnog, onda moraš kupiti key prvi onaj, pa tbc key, pa wotlk key.
A za battle net, username ti bude naziv maila..

@EDIT:
Kada napraviš trial acc, imaš 10 dana besplatnog, onda moraš kupiti key prvi onaj, pa tbc key, pa wotlk key.
Post dobio aplauz od Fajki
ENTEL je napisao/la:
Daj ba.. skontaj se s rečenicama.. ništa te skontao nisam.
@EDIT:

@EDIT:
To mi treba...
WXFareD je napisao/la:
http://img139.imageshack.us/img139/787/63310751.png
To mi treba...
To mi treba...
Drugo, ja kako znam kad hoces da produzis trial ne radis nikakvo merganje accova nego ukucas kod koji si dobio mailom ili sa kutije wowa.
ako hoces da napravis eu acc onda na :
http://www.trywarcraft.com/
napravis trial acc igras 10 dana, poslije toga moras dodati keyeve a mozes i jedan po jedan.
pretbc , tbc = dobijes 2 mjeseca igranja
wotlk nista
http://www.trywarcraft.com/
napravis trial acc igras 10 dana, poslije toga moras dodati keyeve a mozes i jedan po jedan.
pretbc , tbc = dobijes 2 mjeseca igranja
wotlk nista

"al sad je problem ovaj neki useer name i passsword...probavao sam sve...nista ne uspijeva...Ko mi kaze nacin kako da napravim ili mi da taj neki user i pass.."
Ja koliko sam skontao ti si svoj account mergao na battle.net.
Sto znaci da sada kad oces da udjes u wow, kao username kucas svoj email koji si verifikovao kad si mergao account. Password ostaje isti tj. onaj koji si i upisao dok si mergao.
Valjda je to to. Posto iz tvojih recenica sam jedino to skontao
Sto znaci da sada kad oces da udjes u wow, kao username kucas svoj email koji si verifikovao kad si mergao account. Password ostaje isti tj. onaj koji si i upisao dok si mergao.
VEX je napisao/la:
"al sad je problem ovaj neki useer name i passsword...probavao sam sve...nista ne uspijeva...Ko mi kaze nacin kako da napravim ili mi da taj neki user i pass.."
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.