Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

FTV Bundesliga 2009/10

183 pregleda · 16 odgovora · otvorena 29.07.2009. u 12:49

Upravo čitam vijest kako je FTV izgubila prava prenosa Bundeslige za narednu sezonu...

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-21347.htm

Ali zvuči mi nelogično, sva ona priča oko plaćanja rtv-takse i najave da su zakupili utakmice Bundeslige unaprijed nekoliko sezona, a sada ispade da su izradili narod...

Zanima me, ima li neko sigurne i tačne informacije da li će Federalna televizija prenositi bundesligu ove godine ili neće (da se snadjem dok nije počelo i nabavim neku digi-antenu :*)

PS: na stranici ftv-a ništa ne piše...

:@
Znam da se krajem prosle sezone Kemal Ahmetovic u prenosima utakmica na sav glas hvalio kako ce oni (FTV) i dalje prenositi utakmice Bundeslige, tj. kako ce nam omoguciti da gledamo nase igrace!! I vidi sad sranja, pa treba proteste zbog ovog pokrenuti :@:@

p.s. eurosport ce uzimati najatraktivnije utakmice, a ja bih stalno mogao gledati Hoffenheim i Wolsfburg :)
Jarane uzmeš digitalnu, i možeš pratit čitav nogomet. Na Primerama možeš pratit svaku utakmicu posebno. Njemačke pogotovo. Imaš i 2. i 3. ligu.
Ne vjerujem.. čitao sam tu, sport klub je prenosio prosle godine, a mislim da će i ove
Opet ništa pouzdano, ali ako ne budu prenosili to je vrhunski bezobrazluk... Ja što znam da su iskeširali lovu samo da utorkom prenose ligu prvaka i ''otmu'' jedan dan od BHT, ali jedino što valja na FTV bila je Bundesliga subotom i nedjeljom, ako to sada ukinu, sramota svjetska!
imam i Eurosport i Sprotklub i FTV
pa gdje god budu prenosili gledacu
:D
Ko jos gleda Bundes Ligu na FTV?

Steta jeste sto nece prenositi, posebno zbog nagle ekspanzije klubova gdje igraju nasi lavovi, ali brate imate Sport Klub, jeste da nema Marijana, ali imaju i bruku drugih kvalitetnih komentatora..

Sve dok prenose PremierShip, meni dobro
KillaOR je napisao/la:
Ko jos gleda Bundes Ligu na FTV?

Steta jeste sto nece prenositi, posebno zbog nagle ekspanzije klubova gdje igraju nasi lavovi, ali brate imate Sport Klub, jeste da nema Marijana, ali imaju i bruku drugih kvalitetnih komentatora..

Sve dok prenose PremierShip, meni dobro :P
Ja imam sve njemacke privatne televizije, ali nijedna ne prenosi uživo utakmice... Zbog toga je ljepota bila na FTV Bundesliga, a nakon toga u 18.00 na ARD ima Sportschau lijepo vidiš sve golove kao gospodin.

Ove godine sve poremetiše, prvo nema prenosa na FTV, a na njemackom golovi tek od 20.00 (a subota...)!

Katastrofa :D
Schlachter je napisao/la:
Ja imam sve njemacke privatne televizije, ali nijedna ne prenosi uživo utakmice... Zbog toga je ljepota bila na FTV Bundesliga, a nakon toga u 18.00 na ARD ima Sportschau lijepo vidiš sve golove kao gospodin.

Ove godine sve poremetiše, prvo nema prenosa na FTV, a na njemackom golovi tek od 20.00 (a subota...)!

Katastrofa
Brate prebacis na BHT i gledas pravi nogomet

Zezam se malo, volim i ja pogledati Bundes ligu, steta jeste, posebno jer placamo svi pretplatu.. Inace je sve ovo presmijesno sa kablovskom, ali sta cemo...

SUTI I TRPI
spY je napisao/la:
Jarane uzmeš digitalnu, i možeš pratit čitav nogomet. Na Primerama možeš pratit svaku utakmicu posebno. Njemačke pogotovo. Imaš i 2. i 3. ligu.
Da imaš i digitalnu i satelitsku, i da nikada nisi upalio FTV i BHT1, opet bi te teretili i proganjali za ovu je***u pretplatu.

Zašto plaćam pretplatu? Da bih mogao gledati "Naivnu nevjestu" i festival u Bihaću od prošle godine.
r3L0aded je napisao/la:
Da imaš i digitalnu i satelitsku, i da nikada nisi upalio FTV i BHT1, opet bi te teretili i proganjali za ovu je***u pretplatu.

Zašto plaćam pretplatu? Da bih mogao gledati "Naivnu nevjestu" i festival u Bihaću od prošle godine.
Ja ne placam preplatu. I ne gledam naš program skoro pa nikako. Samo ligu prvaka i utakmice repke ako budu. Više gledam Novu, Rtl, discovery i hbo.

"Fifi, imaš televizor. Placaj preplatu!" haha
Pretplata 5-6km, šta je to, a zajedno bht i ftv prenose:
1) Premiership
2) Bundesligu
3) Ligu prvaka
4) Euroligu košarkašku
5) Kvalifikacione utakmice BiH u skoro svim sportovima (fudbal, košarka, rukomet...)
6) Ligu prvaka u rukometu
7) našu jadnu Premier ligu

Dosta dobar sportski program, za 6km mjesečno, šta će mi kablovske, uzmeš još onu satelitsku Astra i hadžija 9-)

al eto... propada izgleda
r3L0aded je napisao/la:

Za festival u bihacu je ok , ali navina nevjesta nije losa serija ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.