Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Dobro jutro!

145 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.07.2009. u 10:04

Dobro jutro gameri i gamerice! (nadam se da ih ima, kakav je gaming bez gamerica? :D)

Maloprije sam upalio PC i odem na jednu stranicu na koju sam registrovan vec neka 2,3 mjeseca i slucajno nadjem ovu stranicu. Odem na nju,svidi mi se na izgled i evo se registrujem.

Nadam se da cemo se fino slagati i da nece dolaziti nekih velikih konflikta.

Ovaj topic sam pokrenuo kako bi se predstavio vama i da se jos bolje upoznamo.
Naravno zamolio bi sve one koji imaju meni nesto reci za pocetak, da se pazim nekog hackera ili tako nesto nek mi se obrati ovde ili na privatnu poruku.

Evo ukratko nesto o meni:

Rodjen sam 8.8.1993. godine u Njemackoj, tacnije u Oberhausenu. Oberhausen je jedan mali gradic u blizini Schalke Arene, Dusseldorfa i Essen-a. Dusselddorf i Essen su malo veci gradovi i poznatiji.
Ali ja se nisam registrovao da vama predstavim gradove.

Ime mi je Mahir Kapetanovic.
Igram CS vec neke 4 godine. Iz Njemacke sam.

To bi bilo nesto o meni! Poblize cemo se upoznati preko mojih postova i jos nekih postavljenih tema na ovoj stranici. Pokusat cu da budem sto aktivniji.

Za sve informacije meni na msn: [email uklonjen]

Dodajte me svi gameri da se druzimo preko msna :D

Pozdrav!

EDIT:

Da dodam malu sitnicu koju sigurno vec znate.

Site je odlicno odradjen, sve bugove(nesto sto nije odradjeno kako treba) cu prijaviti na private adminu.
Naravno ako nadje.

Hvala.
Welcome - Willkommen - Dobrodosao

Uzivaj !!! ;)
Dobro jutro :D

Sad da si nov...sumnjam. Previse inteligentno si napisao ovaj post da bi bio novi. Imali smo vise slucajeva kad se stari clan predstavi kao novi. Naravno namjere su sigurno vecini dobre....tj. da pokazu kako bi trebalo da se ponasaju novi clanovi :D
Ako jesi novi...onda ti svaka cast na kulturi. Nadam se da cemo te vidjati vise po siteu :D
Welcome !

Chulle je napisao/la:
Dobro jutro :D

Sad da si nov...sumnjam. Previse inteligentno si napisao ovaj post da bi bio novi. Imali smo vise slucajeva kad se stari clan predstavi kao novi. Naravno namjere su sigurno vecini dobre....tj. da pokazu kako bi trebalo da se ponasaju novi clanovi :D
Ako jesi novi...onda ti svaka cast na kulturi. Nadam se da cemo te vidjati vise po siteu :D
Kao prije hvala na dobrodoslici a sada cu ti to pokusati objasniti.

To su nekakva djeca(opcenito mislim na 95 godista i mladje), koja misle da sa laznim godistem mogu postignuti nesto. E pa nemogu. Ja ne kazem da nisam dijete, jesam, ali isto tako sam malo stariji od ovih gore navedenih i ozbiljnijih za takvo nesto da bih uradio.
Naravno novi sam. Iz Njemacke sam tako da izvinite nisam imao pojma za ovaj site dok nisam saznao preko te stranice.

Imao sam uskistva sa slicnim metodama i pravilnicima stranice (sakupljanje bodova,pisanje vijesti, pomaganje drugima, i sl.)

Jos jednom tebi Hvala a akodje i ostalima

EDIT:

Da dodam!

Trazim Non steam clan!
bit ce da je neki dual acc

al haj velkam anivejz

who givz a fuk

btw

kakav si ti njemac sto trazi non steam clan

HAHHAA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.