Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

1.37

41 pregled · 3 odgovora · otvorena 26.07.2009. u 01:39

o_O"
sad je 1. 37 poslije ponoci. Neam sta da radim :P
Nako iz zezancije upalim Doom3 ( Jedina igra koju nikad presto igrat nisam...niti cu.)
Bezze otvorim nakav quick save :D
Mrak u sobi a u igri izlazim iz lifta. Cujem tamo neko prica...zenski glas :D Cujem frktaj onih zvjerki....znam da me ceka vatrena kugla koju oni bacaju :D
Kad odjednom cjela soba OSVJETLI.....Udje mi stara da me pita dokle cu :D
SRCE MI SE NIKAD NIJE TAKO SMRZLO :D
Neka teme da pricamo o vasim strahotama.

P.S. Dok bi pisete odoh da promjenim gace :D
Najveca strahota na dunjaluku je cesta od Slavonskog Broda do Sarajeva, ne postoji nista gore na svijetu. Tako je napravljena da se ne smije voziti preko 60, a idoli opet idu po 140, pa svaki dan po 5 sudara bude, svaki put kad prodjes bez problema tu, zahvali Bogu. ^^

Najveca strahota u RL je kad su mi saopstili da mi je rodjak tesko bolestan, 7 dana sam bio na tabletama. Nazalost nije uspio izboriti se sa tim, bio star samo 3 godine

U igrama Silent Hill na PSOne, i one djukele bez koze
Resident Evil kad sam igro uglavnom navece po tishini bilo je shokova cesto kad mi ispred nosa nedje odozgo iskoci Nemesis, pa Half life zafrkancije sonim malim bubama po ventilaciji...

Al u zadnje vrjeme cega se dobro sjecam je onaj zemljotres u po noci, bas me streso momacki iz sna, ja reko gotovo eo ga smak svjeta, htjedo ustat obori me napod... Ludnica
Mrak, 00:15, svjetlost od monitora i mjeseca osvjetljuju sobu. Palim onu igru hotel626, rekoh haj da vidim šta je tako strašno ( budala ). Prolazim kroz onaj hodnik i u WC upadam. Prvi put sam se malo kakno kad me pojela ona treba. Drugi put, nažalost, skonto da je trebam blicnut aparatom. Kad sam je blicno kako treba i kad je vrisnula, oplaio sam pc nogom toliko da se restartovao. Sada još veći mrak u sobi, jedina svjetlost je mjesećeva. J**o sam joj sve i svašta. Gasim komp i idem gledati neku komediju da mogu zaspati. Nikad neću zaboraviti tu noć.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.