Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Nes novo??? Il isto sranje??

226 pregleda · 17 odgovora · otvorena 24.07.2009. u 22:44

Eh ovako....
Nazalost ni 24 sata nakon nekih "izmjena, dopuna" u administraciji....odmah rupa. I to kakva.
Frajer postavio temu...pita u vezi teretane nes, gdje sta kako :D

Svi normalne postove pisu...imas na wislu teretanu, na skenderiji, 40 KM

I tako....svi normalno pisu. Ja postavim post....napisem mu gdje ja idem, kolko je i napisem plan programa.

kad gledam....pocese neki da pisu gluposti....spammaju i to....ismijavaju lika.

I wertu poce da samara....al fazon je sto je samarao POGRESNE. Oni sa normalnim postovima dobiju samar, a ovi sto ismijavaju, valjda wertuovi poznanici dobiju aplauz.
Gdje je tu pravda???

M+
Razmisli malo , mozda je Wertu htio da ukaze momku da ne treba sa 15 godina da ide u teretanu nego sam da vjezva (sklekovi, trbusni, trcanje, plivanje i ostalo) .

Mozda je zbog toga dijelio samare onima koji su pisali kolko KM , gdje , sta kako ???
Ja koliko sam vidio samarao je one koji ga nisu fino uputili.
Npr ja sam mu dao gdje ima protein shop a lik ima 15 godina (gdje mi je bio mozak)

Lik je jos mlad i nije za teretane i svi koju su mu rekli kako i sta treba radit da se nabije dobili su samar jer nisu fino lika uputili.
Slazem se sa boosterom jer hoce da mu dokaze da je mlad da ce samo pogorsati rast i razvoj tijela da se bavi nekim sportom a ne uzimanjem proteina i ostali cuda koja utjecu na covjekov organizam... GL
leek ima 15 godina
Sta ce koji ku**c njemu proteini ? Kreatini ? Klinci palci ? Nek vas je sve posamaro kad pametujete.
Wertu dobro zna šta radi .... tako ne mješaj se u njegov posao;)
BOOSTER_ je napisao/la:
Razmisli malo , mozda je Wertu htio da ukaze momku da ne treba sa 15 godina da ide u teretanu nego sam da vjezva (sklekovi, trbusni, trcanje, plivanje i ostalo) .

Mozda je zbog toga dijelio samare onima koji su pisali kolko KM , gdje , sta kako ???
mali je pitao to!!!
joj vas moze on ic u teretanu nebi trebao radit vjezbe preko glave (koje uticu na kicmu) a ako hoce mase treba radit manje serija sa vecom kilazom. I sve to treba pratit dobrom ishranom. proteini, kreatini su sranje ne kazem ja dobro je to kad ti redovno treniras al kad prestanes.. izgledas ko da ti je 50 g.
Procitajte Anelov post pa ce vam biti sve jasno

Pa kad bi otisao u teretanu sa 15 god ustvari ne bi mogao otic jer mu ne bi dali da udje
Ma de stavam je pa ja imam 15 god i idem u teretanu i tamo imam svog trenera koji me stvarno pametno upucuje... ali nikakve crne proteine nekoristim pa nejde da sada ja uzmem proteine mislim stvarno gdje vam je pamet......
1titaN je napisao/la:
Slazem se sa boosterom jer hoce da mu dokaze da je mlad da ce samo pogorsati rast i razvoj tijela da se bavi nekim sportom a ne uzimanjem proteina i ostali cuda koja utjecu na covjekov organizam... GL
leek ima 15 godina
Ne bih se slozio sa tom konstatacijom... Da je do toga Werta bi banovo tog frajera sto je postavio temu a ne posamarao sve koji us odgovorili na temu. Tu ima neki drugi razlog za samare...
E moji vi. Vama samo da je guzovače nabit' mišiće. Bez po' muke. . Čuj kreatin

Rano je za to !

Prihvati se košarke, fudbala i šuti
delwa5 je napisao/la:
Ma de stavam je pa ja imam 15 god i idem u teretanu i tamo imam svog trenera koji me stvarno pametno upucuje... ali nikakve crne proteine nekoristim pa nejde da sada ja uzmem proteine mislim stvarno gdje vam je pamet......
Ja kada sam bio u trapistima (bio sam zbog naglog izrastanja isao malo na vjezbe) ona zena sto je tamo vodila vjezbe kaze da prije 18g ne bi trebalo da se ide u teretanu a ti posto 15 imas ne bi ti bilo pametno da ides, jer strucnjak zna sta prica
duca je napisao/la:
Ja kada sam bio u trapistima (bio sam zbog naglog izrastanja isao malo na vjezbe) ona zena sto je tamo vodila vjezbe kaze da prije 18g ne bi trebalo da se ide u teretanu a ti posto 15 imas ne bi ti bilo pametno da ides, jer strucnjak zna sta prica
Meni trener na svakoj spravi kaze koliko da radim jer ja ti imam rahitis ako znas koja je to bolest i na svakoj spravi imam odredjenu tezinu koju mi on kaze????
Reci mi Chulle, da li bi tebi skodilo da ostanes neutralan?

Sta god ti napisao, pa cak iako je to ispravno ne mozes nista protiv mase. Ostavi svoje misljenje za sebe i postedi se suvisnih argumenata ili se spusti na njihov nivo pa se onda svadjajte do sutra. Sve ovisi o tebi, tako je lako ne pricati nista, a dobitak je ogroman. =]

Post dobio aplauz od bushidO.

Wertu-ov post :

Idi plivaj,trci ostavi se teretane nisi jos u godinama za to.Kad napunis 19-20 godina onda pocini.
Kosti ti se razvijaju,rastes nemoj da se zeznes ...

Vidis da je napisao njegovo misljenje i u pravu je ja sam isto napisao da do 20 netreba se napucavati kao i odrasli
Nije zdravo nikako al ajd kad svako danas oce bude star , nabijen.
Hvala na odgovorima u prosloj temi .Jedino sto radim od sportova (ako se moze rec da je sport)je da vozim biciklo .Fudbal ,kosarku neznam igrat (smotan sam )i necu da se ofiram .A sa biciklom idem svake 7 od Anexa do Vogosce .
Prometej je napisao/la:
Hvala na odgovorima u prosloj temi .Jedino sto radim od sportova (ako se moze rec da je sport)je da vozim biciklo .Fudbal ,kosarku neznam igrat (smotan sam )i necu da se ofiram .A sa biciklom idem svake 7 od Anexa do Vogosce .
Nego sta nego se moze reci nego sport. I to sport koji se u svakom slucaju izdvaja od ostalih. Da bi postigao na biciklu nesto, treba sjest 5-6 sati pa pedalat, a na nogometu otidji sat-dva izigraj se i odradio si svoje. Biciklizam je sport za sebe, sve ostalo na drugu stranu.

Inace, dobro su ti rekli da ti je rano za teretanu, kosti se jos razvijaju i moze doci do laksih i tezih deformacija tjelesne strukture.

@Tema: Chulle, samo me interesuje sto si uvijek ti policajac ovdje, samo to Tebi mora da je srce kod guzice (Nista nakaradno, tako se kaze ) pa si toliko osjecajan da te svaka stvar pogodi...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.