Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog za g.ba mix/cw/igrac

337 pregleda · 9 odgovora · otvorena 23.07.2009. u 00:20

Vidim svaki dan se otvara jedna ili vise tema u vezi g.ba mixeva ili da fali igrac na mixu.

Zadnji g.ba mix je bio cirka 80-ti, sto znaci da se otvorilo 80 tema istog sadrzaja.

Neki admini su govorili da je zabranjeno, da ima gather ili steam grupa.

E zasto se nebi otvorila jedna tema za g.ba mixeve itd., stavili kao sticky u odgovarajuci podforum i u njoj dogovarali sve u vezi g.ba mix-eva/cw-a/fali igrac a ne otvarali 80 tema istog sadrzaja ?

To mi nije bilo nikako jasno, i ovo je moj prijedlog da se nekako rjesi ta stvar.

Edit:
ponavljam 80 tema isti sadrzaj = spam - racionalnost je stavit u 1 temu, podforum-turniri i clan wars, vecina membera visi na main stranici g.ba i ocekuju nove teme a rjetko ko visi na podforumima, samim tim dizanjem teme znalo bi se tacno mjesto mixeva a ne rastrkanih na 80 djelova te nezaboravite i plus teme koje su otvarane za demose
A to online/offline killaor je nepotrebno pored gathera...
Btw. slicna stvar je napravljena i za youtube klipove nevezane za gaming tj. zabranjene
Ne razumijem što smetaju te teme? I zašto bi uopšte bile zabranjene. Tu smo prije svega da se družimo. :P

Vama je izgleda svaka tema spam bog te pomogo. Ima li išta da nije spam? :/ Ionako nemaš bog zna kakvih tema. Uglavnom potražnja pomoci. : |
Po meni je ova tvoja tema veci promasaj, nego svaka ta tema za mix.. Kontas da sticky nije rjesenje, jer nece neko stalno visiti po temi, iscekivati mix.. Nece se po 1h cekati da se napuni server sa 10 igraca.. Po meni bi najidealnije rjesenje bilo kao neki dodatak sa strane, G.BA MIX, sa statusom ONLINE/OFFLINE.. Kada je online, mix je podignut i pucamo..

Post dobio aplauz od bak1r

Ako ti tako smatraš, bilo bi najbolje napravit podforum, a ne jednu temu :S
R1m1 je napisao/la:
slazem se sa tobom bolje bi bilo da naprave podforum nego temu ,ako ce ista praviti i da admini na g.ba mixu imaju moda u taj pod forum
"Zadnji g.ba mix je bio cirka 80-ti, sto znaci da se otvorilo 80 tema istog sadrzaja. "
nije istina ima event na g.ba grupi u steamu i mene uvjek pozove tamo i ja udjem ali nekad nisam na steamu i vecina drugih nije i ne odgovaraju na poziv eventa i nazalost mi pokusavamo pozvati drugove koji su online ali slabo i onda bash moraju postavljat temu :S
(znaci kad uspijemo skupit igrace preko eventa ne otvaraju temu a ako neskupimo neotvaraju )

bolje da se vrati "Gatheri" da bude pored guestbooka tako da ljudi gledaju dole je skoro neprimjetno ^^
R1m1 je napisao/la:
i ja se u potpunosti slažem sa tobom.
mil4nnn je napisao/la:
i ja se u potpunosti slažem sa tobom.
Turniri i Clan wars

Pod tim se podrazumjevaju i mixevi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.