Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BalkanGame Host ???

49 pregleda · 4 odgovora · otvorena 22.07.2009. u 07:48

Evo gledam .. jucer dignuta ova tema :

http://www.gamers.ba/forum/2/72788/balkangame-hosting-www-balkan-game-info/

Pa da vas pitam , jel ovo kakav blef , hocel lik sjebat ako kupim , jel ima ko kakvih iskustava sa ovim hostingom.

bwt cijene su im preniske , pa me zato cudi ..... od terraNeta kupujem i 1 slot = 1 euro .. a ovo je nesto fkt preniska cijena :S

Jer nemoguce je da je u terraNeta 1 slot = 1 euro , a ovde za 15€ dobijes 30+2 Pub + 14+2 CW :)

Moguce je. Moj ti je savjet ostani na Terranetu, jer ovaj hosting sigurno nije bolji od tere. Isto kao sto neki misle za soluciju sto je ping mali a ustvari oni stavljaju ping booster na servere, a dole kod FPS-a vidis koliki je zapravo ping.
A lol .. pa sad govore da ovaj BalkanGame host ima neke linkove ..sta ja znam u TerraNetu .. znaci dignut ce server sa terraNet IP :S + sto bi davao 60 KM za server , kad mogu 30 KM i dobijem i cw ??
Command85 je napisao/la:
A lol .. pa sad govore da ovaj BalkanGame host ima neke linkove ..sta ja znam u TerraNetu .. znaci dignut ce server sa terraNet IP :S + sto bi davao 60 KM za server , kad mogu 30 KM i dobijem i cw ??
Ti uradi sta ti mislis da je bolje. Imam server od terraneta nikad ne laga, eventualno jednom, dvaput kada rade nesto na masini. Moze biti da njihovi serveri (od balkan hosta) lagaju ili nesto. Uzmi ip od kojeg je histing Balkan Games i vidi. A nakon toga od Terraneta i vidi
Evo izvinite sto reklamiram ali to je samo cw server : 212.200.163.181:29096 pw : cw
Taj server hosta BalkanGame i ping je malen i fps je meni zakucan na 100!
;)

Post dobio šamar od xXxAdOo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.