Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gaming-team

363 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.02.2006. u 22:32

Evo napravio sam svoj sajt pa bih zamolio članove ovog sajta da se registriraju i budu aktivni...
www.gamingteam.uni.cc
BTW Mogli bi napraviti partnerstvo izmedju ova dva sajta....
? ti puko , ja ti nisam kriv: S ? neznam na sta ciljas ,

heh..jesi ti čovječe retardiran...
lijepo molim one koji su voljni da učestvuju u mom sajtu neka se registriraju...
a budale poput ovog nek se nejavljaju...Hvala...
Pozdrav...
yassa je napisao/la:

lijepo molim one koji su voljni da učestvuju u mom sajtu neka se registriraju...
Pozdrav...

Pozdrav...
odo i ja dignut neki CMS , stavit neki gamerski skin, pa da imamo 3 sajta u partnerstvu, onda mozemo osnovati
GAMERSKI SAVEZ
Torres je napisao/la:
Pozdrav...

nisam bolan retardiran nego ti nisi na mom nivou , da bih skontao sta ja mislim hahahahah "budale"
yassa je napisao/la:
nisam bolan retardiran nego ti nisi na mom nivou , da bih skontao sta ja mislim hahahahah "budale"

Jesu li svi ovako nenormalni na ovom sajtu ili...
AmoK je napisao/la:
odo i ja dignut neki CMS , stavit neki gamerski skin, pa da imamo 3 sajta u partnerstvu, onda mozemo osnovati
GAMERSKI SAVEZ

hahaha LoL trio......
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
dDd-Cobr@- je napisao/la:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

NooB
Torres je napisao/la:
NooB

Jesil ti siguran da bash to njemu zelish reci!!?!

OMG djece retardirane!!!

Boki daj jedan komentar u svom stilu!
Torres je napisao/la:
NooB

Noob il se pise n00b ? il nekako drugacije .. nekome kazes da je n00b ? uzmes hljeba pa , iskomadas hljeb i napsijes sebi u jedan tanjiric mlijeka ... a onda taj hljeb ubacis u to mlijeko i malo promijesas .. ono da se mlijeko uvuce u taj hljeb i onda .. dodzas malo secera il soli neznma sta vise volis pa se onda najedes .. i dodzes ovdije kao veliki djecak sa nekim planovima i zeljeama i ciljevima .. do tada ... necu da dajem komentare na tebe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.