Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Lost steam username

178 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.07.2009. u 21:58

Zanima me da li mogu nekako da nadjem username od steama, posto sam taj steam koristio i slucajno sam jednom u steamapps umjesto da kopiram taj username pastovao neki link i sada ne znam username od steama, sad me zanima kako mogu saznati.
odes retrieve a lost account -> I don't know my account name -> dalje izaberes sta znas i goni

Post dobio aplauz od xXxAdOo

aLm1N je napisao/la:
odes retrieve a lost account -> I don't know my account name -> dalje izaberes sta znas i goni
+1
aLm1N je napisao/la:
+1
Ako je tvoj acc, tj. ako imas podatke Secret Answer, ides fino lost username, i ispise ti ja mislim
vLexinho je napisao/la:
+1
nemoj te spamati jel vam jasno +3
ENTEL je napisao/la:
Ako je tvoj acc, tj. ako imas podatke Secret Answer, ides fino lost username, i ispise ti ja mislim
Da je njegov znao bi barem svoj username
r3L0aded je napisao/la:
Da je njegov znao bi barem svoj username
I to što kažeš, ko zna možda je dobio amneziju na kratko
ENTEL je napisao/la:
I to što kažeš, ko zna možda je dobio amneziju na kratko :D
ne mogu vas oba citirati ajd ti zapamti username ya33021389217 mozes to ?
duca je napisao/la:
ne mogu vas oba citirati ajd ti zapamti username ya33021389217 mozes to ?
Ne mogu, ali zapišeš na papir il` u notepad
Pa care... otvori STEAM COMMUNITY ono preko one ikonice sto u desnom donjem cosku i kad ti se otovori onaj djavo vices

U gornjem lijevom cosku ti pise
Steam - username !...

ako sam pogodio ono na sta si mislio !
Ovo je moj steam acc pa se igraonica zatvorila a dusan je slucajno promjenio ime sad nezna kako ide nesto ya....pa brojevi neki ....nemojte spamati . Hvala i meni je trebao username
ENTEL je napisao/la:
Ne mogu, ali zapišeš na papir il` u notepad
Dobio unban i odma se bacio na spamm??

Ako si se logiro na steam preko steam stranice ijednom, pokusaj naci u Tools na mozilli, show passwords imas negdje tamo predzadnje i ima ti username i pw.
ScandaL je napisao/la:
Dobio unban i odma se bacio na spamm??

Ako si se logiro na steam preko steam stranice ijednom, pokusaj naci u Tools na mozilli, show passwords imas negdje tamo predzadnje i ima ti username i pw.
Gledaj svoja posla, i nemoj da me citiraš.

Btw, nije spam, nego normalan post.
kkthxbai
ENTEL je napisao/la:
Ne mogu, ali zapišeš na papir il` u notepad :)
bilo u steam apps i kad sam htio kopirati username da udjem na steam slucajno umjesto ctrl+c pritisnem ctrl+v i sjeba se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.