Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prava istina

188 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.07.2009. u 19:34

HAHAHAHAHAHAHAHAH nemogu da vjerujem omfg kako ima zaostalih freakova :D

pa jarane kako nisi skonto Allahati da mu se otac ne zove Jonson il sta ja znam vise.. nemogu da vjerujem. Svaka ti cast, policija ce te uhvatit 3mj zatvora najmanje imas 9-)
gooody je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH nemogu da vjerujem omfg kako ima zaostalih freakova :D

pa jarane kako nisi skonto Allahati da mu se otac ne zove Jonson il sta ja znam vise.. nemogu da vjerujem. Svaka ti cast, policija ce te uhvatit 3mj zatvora najmanje imas 9-)
O kakvom ti "Jonsonu" pričaš?
stavi msn logs ako mislis nesto postici i mene obrukati

nista ne krijem, stavi msn logs ako je instina
ova prva dva odgovora su fail
@topic

pa gledaj ,ako je bila kartica iz londona ili nekog drugog stranog grada, mogo si sam skontat da je ukradena,jer je on iz sarajva.
ako je ime na kartici bilo naprimjer John Black , i da je iz kalifornije , znaci da to nije kartica od njegovog starog.
-.-
denka je napisao/la:
ova prva dva odgovora su fail
@topic

pa gledaj ,ako je bila kartica iz londona ili nekog drugog stranog grada, mogo si sam skontat da je ukradena,jer je on iz sarajva.
ako je ime na kartici bilo naprimjer John Black , i da je iz kalifornije , znaci da to nije kartica od njegovog starog.
-.-
Al u tom je problem, kartica nije bila strana, on mi je dao neku iz BIH...

ACE; formatirao sam komp jer si me ti molio, jer si mislio da tebe mogu otkriti ako išta nađu, pa nemam ništa na kompu.
Davords je napisao/la:
Al u tom je problem, kartica nije bila strana, on mi je dao neku iz BIH...

ACE; formatirao sam komp jer si me ti molio, jer si mislio da tebe mogu otkriti ako išta nađu, pa nemam ništa na kompu.
kako ce acea otkrit,ako je to na tvom kompjuteru

samo mogu tebe otkrit ,a posto ti nemas dokaza da si prevaren od strane ACEa,mozemo samo nagadjat sta je istina.

/delete?
denka je napisao/la:
kako ce acea otkrit,ako je to na tvom kompjuteru

samo mogu tebe otkrit ,a posto ti nemas dokaza da si prevaren od strane ACEa,mozemo samo nagadjat sta je istina.

/delete?
Ma imam ja dokaza, bude li tu policije, lako ću ja njima pokazati facebook poruke, dok nismo postali prijatelji na facebook-u nisam znao koje mu je prezime, pa nisam ni mogao znati po kreditnoj kartici da nije njegovog starog, bilo je nemko ime "Muhamed Stipović", prezime nije ovako, al je bilo tak nekako, pokazat ću vam kasnije sve, samo da nađem negdje po emailu podatke od kreditne kartice.
mogo si kupit i ferrarija da je bilo još para na kartici, nebi ti ništa bilo tako da se nemoj sekirat. taj hosting i to zlato ćeš izgubit (vjerovatno), čim skontaju da je fraud
Vertazzar je napisao/la:
mogo si kupit i ferrarija da je bilo još para na kartici, nebi ti ništa bilo tako da se nemoj sekirat. taj hosting i to zlato ćeš izgubit (vjerovatno), čim skontaju da je fraud ;)
Ma zlata odavno nema, prestao sam igrat, a hosting više ne koristim, otkad sam saznao da je kartica ukradena sve sam prestao koristi.
Davords je napisao/la:
Ma imam ja dokaza, bude li tu policije, lako ću ja njima pokazati facebook poruke, dok nismo postali prijatelji na facebook-u nisam znao koje mu je prezime, pa nisam ni mogao znati po kreditnoj kartici da nije njegovog starog, bilo je nemko ime "Muhamed Stipović", prezime nije ovako, al je bilo tak nekako, pokazat ću vam kasnije sve, samo da nađem negdje po emailu podatke od kreditne kartice.
mozda ce ti refusat taj hosting ali te ufatit nece ;)
denka je napisao/la:
mozda ce ti refusat taj hosting ali te ufatit nece ;)
Ma znam, a i da me uhvate pustit će me brzo. haha

Al ako mene uhvate, ode i ACE...

A i kad sam skužio da je ukradena, svega sam se odrekao.
Nemoj se sikirati đabe neće ti niko ništa

Reci ko ti je dao, daj samo neke dokaze i to je to.
united je napisao/la:
Nemoj se sikirati đabe neće ti niko ništa ;)

Reci ko ti je dao, daj samo neke dokaze i to je to.
Pa tako će i biti, dok ACE ne ispuni ono što sam mu rekao.
Samo se vi zajebajite s tim :D je**s i policiju u krajnjem slucaju,sta ces ako dodje taj covjek do vas dvojce.Bog zna sta je taj ace kupovo,pa onda ti.
ACE je napisao/la:
stavi msn logs ako mislis nesto postici i mene obrukati ???

nista ne krijem, stavi msn logs ako je instina ;)
ace daj kartica pls :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.