oprošteno
Diskusija
U kanti
Prava istina
188 pregleda · 16 odgovora · otvorena 21.07.2009. u 19:34
HAHAHAHAHAHAHAHAH nemogu da vjerujem omfg kako ima zaostalih freakova
pa jarane kako nisi skonto Allahati da mu se otac ne zove Jonson il sta ja znam vise.. nemogu da vjerujem. Svaka ti cast, policija ce te uhvatit 3mj zatvora najmanje imas
pa jarane kako nisi skonto Allahati da mu se otac ne zove Jonson il sta ja znam vise.. nemogu da vjerujem. Svaka ti cast, policija ce te uhvatit 3mj zatvora najmanje imas
gooody je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH nemogu da vjerujem omfg kako ima zaostalih freakova
stavi msn logs ako mislis nesto postici i mene obrukati 
nista ne krijem, stavi msn logs ako je instina

ova prva dva odgovora su fail
@topic
pa gledaj ,ako je bila kartica iz londona ili nekog drugog stranog grada, mogo si sam skontat da je ukradena,jer je on iz sarajva.
ako je ime na kartici bilo naprimjer John Black , i da je iz kalifornije , znaci da to nije kartica od njegovog starog.
-.-
@topic
pa gledaj ,ako je bila kartica iz londona ili nekog drugog stranog grada, mogo si sam skontat da je ukradena,jer je on iz sarajva.
ako je ime na kartici bilo naprimjer John Black , i da je iz kalifornije , znaci da to nije kartica od njegovog starog.
-.-
denka je napisao/la:
ova prva dva odgovora su fail
@topic
-.-
@topic
-.-
ACE; formatirao sam komp jer si me ti molio, jer si mislio da tebe mogu otkriti ako išta nađu, pa nemam ništa na kompu.
Davords je napisao/la:
Al u tom je problem, kartica nije bila strana, on mi je dao neku iz BIH...
ACE; formatirao sam komp jer si me ti molio, jer si mislio da tebe mogu otkriti ako išta nađu, pa nemam ništa na kompu.
samo mogu tebe otkrit ,a posto ti nemas dokaza da si prevaren od strane ACEa,mozemo samo nagadjat sta je istina.
/delete?
denka je napisao/la:
kako ce acea otkrit,ako je to na tvom kompjuteru
samo mogu tebe otkrit ,a posto ti nemas dokaza da si prevaren od strane ACEa,mozemo samo nagadjat sta je istina.
/delete?
/delete?
mogo si kupit i ferrarija da je bilo još para na kartici, nebi ti ništa bilo tako da se nemoj sekirat. taj hosting i to zlato ćeš izgubit (vjerovatno), čim skontaju da je fraud
Vertazzar je napisao/la:
mogo si kupit i ferrarija da je bilo još para na kartici, nebi ti ništa bilo tako da se nemoj sekirat. taj hosting i to zlato ćeš izgubit (vjerovatno), čim skontaju da je fraud
Davords je napisao/la:
Ma imam ja dokaza, bude li tu policije, lako ću ja njima pokazati facebook poruke, dok nismo postali prijatelji na facebook-u nisam znao koje mu je prezime, pa nisam ni mogao znati po kreditnoj kartici da nije njegovog starog, bilo je nemko ime "Muhamed Stipović", prezime nije ovako, al je bilo tak nekako, pokazat ću vam kasnije sve, samo da nađem negdje po emailu podatke od kreditne kartice.

denka je napisao/la:
mozda ce ti refusat taj hosting ali te ufatit nece 

Al ako mene uhvate, ode i ACE...
A i kad sam skužio da je ukradena, svega sam se odrekao.
Nemoj se sikirati đabe neće ti niko ništa 
Reci ko ti je dao, daj samo neke dokaze i to je to.

united je napisao/la:
Nemoj se sikirati đabe neće ti niko ništa 

Samo se vi zajebajite s tim
je**s i policiju u krajnjem slucaju,sta ces ako dodje taj covjek do vas dvojce.Bog zna sta je taj ace kupovo,pa onda ti.
je**s i policiju u krajnjem slucaju,sta ces ako dodje taj covjek do vas dvojce.Bog zna sta je taj ace kupovo,pa onda ti.
ojjj jjesi se usrao
xD
xD
ACE je napisao/la:
stavi msn logs ako mislis nesto postici i mene obrukati ???
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.