Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GameZone Client [beta]

255 pregleda · 11 odgovora · otvorena 20.07.2009. u 12:36

Pozdravljam!

Dobrodošli u GameZone Client. Ovo je beta (čitaj: testna) verzija programa. Vjerotno se neki pitaju koja je svrha ovog programa pa ću odmah i otkriti neke detalje. Naime, nakon godinu dana nekog, hajmo reći, učenja, došao sam (sa još par ljudi) na ideju da o ostvarivanju nekog starog cilja, a to je da BiH ima svoj program koji je sličan poznatoj Gareni. Kao što vidite, tek smo počeli, i isprogramirana je login forma. Iako će biti onih koji ni ne znaju o čemu ja pričam sada, tj. onih koji će samo vote-ati bez razloga, odlučio sam ovo postaviti ovdje na beta testiranje, i ocjenu.

Login forma radi preko FTP-a, tako da će svako dobiti šamar ko napiše da je ovo obična login forma.

Screenshot: KLIK

Download: KLIK

Hvala svima.
Skidam.

Bidne Edit kad skinem

EDIT : Nije nesto ali samo tako nastavite/i.Bit ce bolje aBd.
Podrzavam projekat al mislim da je nepotreban jer na gareni postoje sobe u kojima svi mogu igrati za nas iz bih postoji bih room za srbe 4 ili 5 i za hrvate 3 tako da ne vidim potrebu
Podrzavam projekat nemam nista protiv njega , al' isto tako mislim kao post gore da vec garena ima dosta room'a il' ti ga soba gdje mogu svi igrati , al' podzavam projekat.
Samo da znate ako hocete ikakav uspijeh da imate program vam mora biti na engleskom jeziku

btw samo radite
Iako će biti onih koji ni ne znaju o čemu ja pričam sada, tj. onih koji će samo vote-ati bez razloga, odlučio sam ovo postaviti ovdje na beta testiranje, i ocjenu.

Ja spadam u ove .....:|

GL
podrzavam i skidam ..

Post dobio šamar od Philosopher

Skino,podrzavam u potpunosti 

Skidam i ja :D

Potpuno podrzavam projekat, ali da budem iskren, ne vjerujem da cu ga koristiti za igranje. Koristim garenu, potpuno sam zadovoljan sa njom (osim sa j****** refersh bugom), a i ne volim igrati sa "domacim" anrodom. Nikakod a skontaju da sam dosao da igram, a ne da snjima pricam kakvo je vrijem ovdje u BL.

Zakljucak:
Projekat je odlicna ideja, zamisao. A ako stekne popularnost (a ima potencijal za to), moci cete i lijepo zaraditi na njemu.

Sretno.
Mozes li nesto reci vise o ovome programu ? Iskreno, fail sam sto se tice garene.
p.s Nadam se da ce ovo uspijeti. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.