Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

dozvole..

440 pregleda · 0 odgovora · otvorena 30.01.2006. u 18:05

oj..zapeo sam nes...
1. na kmpu imam onaj user account akriviran..znate vec..sa passom and shit...al ja to ni ne koristim....samo kliknem pri paljenju compa na njega..sad kako se rijesiti da se vise ne pojavljuje ono na start upu..AMINISTRATOR..bla bla..
da mi odmah udje u comp...jer stvori mi se problem da cak ni kad udjem u administrator negdje se pojavi "you dont have premission to access this file"(ja onda log off,ponovo log on..i onda moze...)..samo gubim zivce beze..pa ak ko zna....

2. imam jos jedan error ..pri paljenju compa..i to ATIcatalyst mi se ne upali jer,se pojavi samo greska neka CLI.exe (application has generated an exceptio that could not be handeld ..process id=0xc30 (3120),thread id=0x514(1300).klik ok to terminate,klik cancel to debug application(u slucaju ok,nis ne bude, u slucaju cancel :no debbugger found.An An attemt to launch JIT debugger with the following command resulted in an error code of 0x2(2).plese check computer settings.......cordbd.exe !a 0xc30.......klik retry-to have the process wait while attaching a debugger manually,klik cancel to abort JIT debug request.....u oba slucaja nis ne bude...)...mozzel se to kako rijesiti,samo me nak bezze zanimalo da pojednostavim stvari ovdje kod mene..heh..

PEACE OUT decki

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.