Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sretna nova !

0 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.01.2006. u 14:04

Svim gamers.ba korisnicima zelim sretnu novu 1427 hidzretsku godinu! Da je provedu u zdravlju i rahatluku.

GL & HF
sret na i tebi brato mada sam sinoc sazno od nene kad je haj u rahatluku ih mi jos ovoliko prozivjeli
Malo si zakasni, ali nema veze, pridruzujem se cestitkama !!!
Hvala i tebi sretna nova,i da vam zivot protekne u zdravlju i rahatluku PEACE TO ALL MUSLIMS
Hvala i tebi sretna nova,i da vam zivot protekne u zdravlju i rahatluku PEACE TO ALL MUSLIMS
pridruzujem se cestitkama
Jest da ja fakticki ne slavim , kao ni vecina Muslimana u Bosni , al et hvala na cestitkama i sretna i tebi.
moKe je napisao/la:
Jest da ja fakticki ne slavim , kao ni vecina Muslimana u Bosni , al et hvala na cestitkama i sretna i tebi.

Pa ne slavish zato sto si VLAH .Ja se napio ko konj hehehehe.Cuj ne slavim,kao ni vecina Muslimana,pa nemorash biti Mudehedin da je slavish hehe.Usput Sretna NOVA KINESKA GODINA(GODINA PASA)
sve najboljshe svima
Durmis je napisao/la:
Pa ne slavish zato sto si VLAH .Ja se napio ko konj hehehehe.Cuj ne slavim,kao ni vecina Muslimana,pa nemorash biti Mudehedin da je slavish hehe.Usput Sretna NOVA KINESKA GODINA(GODINA PASA)

Ti musliman
Lafo slavis MUSLIMANSKU novu godinu i napio si se , ej mati si frajer pravi , jao jesi gospodin ....
ccc kakvih glupana sve ima Boze dragi
btw . sretna ti godina pasa , dzukelo glupa

Zadnji edit: 31.01.06 u 13:03:47

također i od mene svim muslimanima stretna ..........

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.