Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

hrasnica youth

77 pregleda · 5 odgovora · otvorena 18.07.2009. u 09:27

E kao prvo dobro jutro.Zatim zelim da odam pocast nasem dragom Arnestu 'mi0' Papaju R.I.P brate ostaces uvijek u nasih srcima.
Eh sad da vas pitam u vezi ove teme moze li mi neko dati podatke za hrasnicu u koliko pocinje tour i sve te neke zajebanice ?
HVALA!!!
mogo si pitat gazela ? na gb or pm ovo je 137456 tema o Hrasnici..
Mediiix je napisao/la:
mogo si pitat gazela ? na gb or pm ovo je 137456 tema o Hrasnici..
Hajde bolan sta se ti javljas fino sam pito da mi neko kaze :D ako neces odg na postavljeno pitanje preskoci ovu temu :@
sta_te_briga je napisao/la:
Hajde bolan sta se ti javljas fino sam pito da mi neko kaze :D ako neces odg na postavljeno pitanje preskoci ovu temu :@
pitaj gazela ;)
sta_te_briga je napisao/la:
Hajde bolan sta se ti javljas fino sam pito da mi neko kaze ako neces odg na postavljeno pitanje preskoci ovu temu :@

Eh ovako, "dugo ocekivani" Hrasnica youth lan tournament 2009 je u Ponedeljak, 20.7.2009 godine (: Eh sad, Turnir Pocinje u 9 Sati ujutro, odmah se obavlja izvlacenje i kreche sa igrom da bi se turnir zavrsio isti dan. (:

Eto toliko, igraju se grupne faze, uplata po igracu je 10KM

C/p sa teme od gazzel ' a.

~ Nazalost kasnit cu na turnir , posto mi je trening , valjda necemo mi bit' prva grupa , ako budemo druga sticu :$
~ Nazalost kasnit cu na turnir , posto mi je trening , valjda necemo mi bit' prva grupa , ako budemo druga sticu :$

odg : Kada smo mi igrali turnir u Hrasnici , ekipe koje su kasnile npr . iz Bihaca , Travnika ... su prebacene u druge grupe .. Ali brate iz Sarajeva ste podrudi te se da dodjete na vrijeme

BILO JE EXTRA ~ :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.