Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 200 bodova

mp3 help

301 pregled · 8 odgovora · otvorena 28.01.2006. u 13:11

Treba mi pjesma koju vec dugo trazim..znam samo da je pjeva Paul Oakenfold ili kako vec, tekst ide nesto Ready Go go go..valjda neznam..ako neko ima please help..!!
Cuo sam je u nekom CS filmu.
Mislim da je to ova:

http://rapidshare.de/files/12009057/Paul_Oakenfold_-_Ready_Steady_Go.zip.html

Ako hoces dat cu ti je preko MSN-a

[email uklonjen]
Imo sam je vec na kompu a vec mi je jedan prijatelj trazio tako da sam mu uploadao na rapidshare...

JAO 200 bodova :O :O :O :O

Ja mislio 20
Daj ba ovi gamersi us postali smijesni.Sta sve "gamersi" nece uraditi za popisane bodove.Pa daj ba fraglike zar ti je toliko stalo do bodova da pravish sebi novi account da bi si mogao dati tih 200 bodova.Samo nemoj reci da ga ti nisi napravio jer tema je postana od strane hooligana u 07.11 h,a ti si odmah odgovorio na nju u 07.14 jer je**a ipak treba malo vremena da se logaut i login.Nije to tako lako.A onda da bi fol zajebao admine ili nekoga od nas u 07.16 ili tako nesto si napisao novi post sa hooliganom ko fol thx ma nigdje veze,a onda da bi posto si ti "pametan"zajebo nas napisao josh jedan post u 07.18 sa Fraglike.Sve se to desilo u 10 minunuta,i ti fol konto da je 20 bodova.Ma daj ne seri Boga ti,molim admine da zakljucaju i banuju ovu dvojicu napova.
A trebao si makar napisati da ste iz razlicitog grada pa da se makar probash na to izvuci ali eto neda ti se,kad si momak sa tezo mentalnom retardacijom.JOSH JEDNOM PLEASE BAN OVU DVOJICU(ali ne mene )
Hahahaha eto neka admini provjere jel ovo "stela" ili nije..

Slucajno sam imao link u historyju jer mi je prijatelju trebala ista pjesma..ja po cijeli dan visim na gamers.ba i vazda citam teme..uvijek kad je neka nova ja je procitam...zasto nebi odma odgovorio, samo nadjem link i dam mu...ccc
Durmis je napisao/la:
.Samo nemoj reci da ga ti nisi napravio jer tema je postana od strane hooligana u 07.11 h,a ti si odmah odgovorio na nju u 07.14 jer je**a ipak treba malo vremena da se logaut i login...

moze se to uraditi preko dva browsera.....
E pa molim te de mi reci ko ce dati 200 bodova za neku popisanu pjesmu.Ali je cudna slucajnost da ste iz istog grada.Smijem se kladiti i da se ne poznajete vec da je to ponovo slucajnost.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.