Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NBA 2k9 Zakucavanje

144 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.07.2009. u 14:23

Eh ovako. Igram NBA2k9 vec neko vrijeme i nikako da skontam kako da zakucam. Igrao sam NBA 2007/08 i zakucavo sam, al ovdje nikako.

Ako ko zna kako se to radi, nek kaze, jer jbg dodjem blizu kosa i pucam. Fuli se lahko, a i ljepse zakucat.

EDIT: @Alija mora bit, kako onda oni zakucaju?
EDIR2: @ovaj sto kaze da koristim je***i google: Nije to ta igra.
i meni je to bio isto problem i nisam skontao kako zakucati mozda toga i nema ali trebalo bi biti !
joj pa lagano :d ...ako imas gamepad sa analogom koristi right shot stick....imas na nba 2k9 poteze ...joj kako ja to igram
Zavisi od igraca do igraca, uzmi one malo "namrsetnije" KB24, LBJ i sl. I imas u kontorlama ono kod mene je to shift bilo koliko se sjecam, da radi bolje fazone, drzis to pa se zaletis.
RedCarp je napisao/la:
joj pa lagano :d ...ako imas gamepad sa analogom koristi right shot stick....imas na nba 2k9 poteze ...joj kako ja to igram
U mene na tastaturi to dodje 6, a left shot stick 4.

Probam.
moras drzati tipku za trcanje i kad si dovoljno blizu ispod kosa pritisnuti tipku za sut...
Moras drzati Sprint i lijevi analog ili strelicu prema kosu i kad si blizu kosa onda pritisnes neki shoot stick ili jednostavno sut,ali moras biti ono blizu kosa i sve ti zavisi od igraca s kojim hoces... ako ti nije jasno pogledaj hebeni google.ba ili Youtube.com
Dzojstik!!!
Kod mene na stastaturi samo brzo trcanje i sutanje kada dodjes malo blize onda ce on zakucati probaj ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.