Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tour BUKOVIK-konacan datum

968 pregleda · 20 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 21:43

EH DRAGI MOJI, KAO STO VIDITE, ODLUCILI SMO DA SE IDE 21og... POLAZAK JE U 9H NA KRAJU VILSONOVOG SETALISTA (MOST SUADA).. VIDIMO SE, KO JE REKAO DA CE DOCI, A ZAJEBE, IMA BANANU

Pozdrav forumasi..

Ako niste upoznati, dizana je tema, da se organizujemo pa da odemo na Bukovik ovih dana, naravno biciklima, u zdravom tijelu zdrav duh   

Kao sto znate, Sheytanell je dizao temu, da vidimo koliko bi nas islo, javio se dovoljan broj ljudi, a sada je na nama da odredimo konacan datum, da se dogovorimo kad kome odgovara.. Link od teme: http://www.gamers.ba/forum/10/71721/bukovik/

Posto mogu svi glasati, ja bih molio one koji planiraju poci na tour, da napisu u postu kada im odgovara, odnosno ne odgovara..

Polazak bi bio u 9h, najvjerovatnije na kraju vilsa (most Suada Dilberovic) bi se nasli, i odatle krenuli putem ponatom samo meni BUAHAHHA.. Za ove neiskusne, napisat cu sta bi trebali ponijeti otprilike:

-ruksak
-peskir
-majicu za presvuci
-hranu (ja uvijek nosim 4 kuhana jajeta, mozda tunjevinu i tak nesto)
-vode (sto vishe, to bolje, ali et ima i gore izvora)
-alat
-malu pumpu (to treba ponijet jedan, ako se desi da nekom pukne guma, ja imam fleke za krpljenje..)
-pamet (ne qurcit se puno, da vas ne bi zadesila spoon-ova sudbina HAHAHAHAHAHHAA)
-dobru volju
-kremu za suncanje (gore izgorit sekunda, prosli put dobio rak koze  )

Eto ljudi navalite.. Da jos naglasim, sutra ne bi mogli ici, jer se predvidja promjenjivo vrijeme, ne zelimo da nas grom opali u sred sume.. Znam da riddle voli biciklizam, pa et ako je u mogucnosti, ovim putem ga pozivamo, kao i alicha, spoona i sve zainteresovane koji nisu na onom spisku sa prethodno postavljane teme...

VAZNO: Ostavit cu broj mog moba, da me nazovete, ako neko bude kasnio... 061/333-936

Ako nije problem, da neki nadlezni organ stavi temu u zanimljive, samo par dana, da vidi raja koja nije trenutno online...

CYA
joj kako vam smeka samo ja bi crkao dok bi biciklom dosao do bukovika a sta je bilo sa tim likom gore navedenim..:D
Ja i jaran idemo sigurno , datum mi odgovara svaki od navedenih 
Volio bih 18. 
Kaciga? Alat?
nc je napisao/la:
Kaciga? Alat?
Svaka primjedba je dobro dosla... Da, alat, al se nadam da nam nece trebati.. Kacigu imam, al mi mrsko nositi, ko zeli da ponese, nek ponese.. Ti brate kreni, a za ostalo cemo se snaci 
I am commin '  :)

Ajde osigurach , benjo , naile .. i ostala klapo .. da se provozamo  :o wertu isto ..

More me sj'eba .. sry people , sretno gore.. cuvajte se 9-)
KillaOR je napisao/la:
Svaka primjedba je dobro dosla... Da, alat, al se nadam da nam nece trebati.. Kacigu imam, al mi mrsko nositi, ko zeli da ponese, nek ponese.. Ti brate kreni, a za ostalo cemo se snaci ;)
Steta ne mogu ici, mozda drugi put ako budete isli. Ja kacigu nosim vise zbog sunca (kada idem negdje dalje) ali i zbog zastite. Alat mora imati bar jedan, zamisli nekome se nesto pokvari a treba vam 1h do grada...

Uglavnom, sretno vam i uzivajte :)
Ja ne mogu ici , jezero iskrslo, jedino ako bi sutra isli mogo bi ili u utorak. Et tolko od mene , sry za izradu :(:(
nc je napisao/la:
Kaciga? Alat?
padobran, Kevlar itd, gore ako padnes pao si 9-)
Ako nije problem vi koji ste napisali postove da zelite ici , da editujete svoj post i napisete kad vam odgovara . Vjerujem da je vecina glasala bezveze a nece ici ... Tako da se ne zna tacno kad vecini odgovara . 
xpallyftw je napisao/la:
mozel ikako 21 ili 22 ? plz tour nam 20tog 
Ides i ti?  xD
sto ne rece )..

OT:
rezervna guma, ko god moze nek nosi, meni je za par mjeseci nekoliko puta pukla - tako da mozete ocekivati da vam se to desi (ne govorim zbog sebe vec zbog sviju )
alat, nije frka ponijeti ko god ima - jer ne znas sta ti moze zatrebati, najbolje imati za svoj bike odgovarajuce itd..

nisam nikad bio gore, kakav je teren - asfalt,zemlja,kamenje,makadam?..
moze li se city bike-om gore? (moze sigurno xD,al kol'ko je opasno?)

i mislim da je ova anketa glupa (osim ako nisam u toku) - moze doci bilo ko da glasa, neko ko nece ici..najbolje da svi koji idu napisu kad im odgovara - a kad ne..
ima neko ko npr. moze samo 18-og - a ima neko ko ima 'muzicku zelju' da ide nekad.. pa da se mogu uskladiti obaveze,a zelje ostaviti sa strane 

ja nisam 100% siguran,nista ne obecavam 
pozz
karaBATAK je napisao/la:
Ides i ti?  xD
sto ne rece )..

OT:
rezervna guma, ko god moze nek nosi, meni je za par mjeseci nekoliko puta pukla - tako da mozete ocekivati da vam se to desi (ne govorim zbog sebe vec zbog sviju )
alat, nije frka ponijeti ko god ima - jer ne znas sta ti moze zatrebati, najbolje imati za svoj bike odgovarajuce itd..

nisam nikad bio gore, kakav je teren - asfalt,zemlja,kamenje,makadam?..
moze li se city bike-om gore? (moze sigurno xD,al kol'ko je opasno?)

i mislim da je ova anketa glupa (osim ako nisam u toku) - moze doci bilo ko da glasa, neko ko nece ici..najbolje da svi koji idu napisu kad im odgovara - a kad ne..
ima neko ko npr. moze samo 18-og - a ima neko ko ima 'muzicku zelju' da ide nekad.. pa da se mogu uskladiti obaveze,a zelje ostaviti sa strane 

ja nisam 100% siguran,nista ne obecavam 
pozz
Anteku sam stavio cisto et bezeveze, znam da ce levati glasati, koji ne planiraju doci... Mi cemo otici kako god, 5 idemo, 25 idemo opet.. Gore je teren pretezno makadam, asfalt je do cavljaka, nadalje makadam..

I ZASTO UOSPTE LJUDI KOJI NE KONTAJU ICI OSTAVLJAJU KOMENTARE...
KillaOR je napisao/la:
Anteku sam stavio cisto et bezeveze, znam da ce levati glasati, koji ne planiraju doci... Mi cemo otici kako god, 5 idemo, 25 idemo opet.. Gore je teren pretezno makadam, asfalt je do cavljaka, nadalje makadam..

I ZASTO UOSPTE LJUDI KOJI NE KONTAJU ICI OSTAVLJAJU KOMENTARE...
ne znam jel se zadnji red tvog posta odnosi na mene ili? :S
da ne planiram ici ne bi ni pricao sigurno..samo kazem da ne mogu sigurno obecati da cu ici..:S
Ja chu morati razocharati sire narodne mase..
Fkt. mi je zao..
Frka mi je u firmi, nemam nikako slobodno..
Tako da sumnjam da chu ichi..
Ali rado chu ako nista da pregledam slike i pogledam koji clip, te chu vas zamoliti da napravite iste..
A i biciklo mi nije bash udure.. Treba zamjenit gumu..
Al ako Strujke ili neko od mojih hoce rado chu posuditi biciklo..

Sve u svemu..
VELIKO HVALA NA POZIVU !
Volio bih da se ova tradicija nastavi, pa makar ovako samo ljeti, ako BOG da, nekad chu i ja imati bolji posao pa chu mochi ichi..
Sretno i sve najbolje..

:)
razmislim jos ocul doc , jer mi je free style bike :D
rado bih dosao ali radim...

jbni dzabahljebarosi, sad sam se iznerviro :@

TOY je napisao/la:
razmislim jos ocul doc , jer mi je free style bike :D
Ma jarane.. meni je bike iz 90tih ( fkt :D ) al opet idem pa makar...

Nemoj da me ko ofira ba :P

A datum mi je svejedno.. najbolje bi bilo sutra il prekosutra po meni
EH DRAGI MOJI, KAO STO VIDITE, ODLUCILI SMO DA SE IDE 21og... POLAZAK JE U 9H NA KRAJU VILSONOVOG SETALISTA (MOST SUADA).. VIDIMO SE, KO JE REKAO DA CE DOCI, A ZAJEBE, IMA BANANU
docu i al , al s blasterom u koliko ste vi gore ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.