Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Da se izvinem..

278 pregleda · 17 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 19:39

Vako .. danas mi je maliSale (MALI) usao na acc .. navodno kao on bi nesta oborio .. al hebo njega .. nego da nemislite da sam ja .. ja se izvinjavam .. da nebude uvlacis se :r cisto da se zna da nisam .. i msn mi je hackan prije 15-tak dana .. pobrisani kontakti ..

EDIT: Ovaj dolje misli da je duhovit .. zato sto mi neki s portla salju pm or gb .. sta ces ti oborit .. idi sisaj , j**i se i nesta u tom stilu kontas? duhoviti?

rl mi je Medixon..
necu moci spavati nocima...samo cemi tvoj nick biti pred ocima
Ne vjerujem , ali dobro makar si se izvinio.
noć je boje limuna, a ja na tebe imuna
A ti si ?
torQ7u je napisao/la:
A ti si ?
Medixon .. banovan .. spam :r
Mediiix je napisao/la:
Medixon .. banovan .. spam
Da i ? Sta se izvinjavas ? Banovan si, pomiri se sa tim, ovako ti ga nece skinut 100%
torQ7u je napisao/la:
Da i ? Sta se izvinjavas ? Banovan si, pomiri se sa tim, ovako ti ga nece skinut 100% ;)
Ma bola na ovom accu .. jutros mi uso sale i posovo i zaprijetio da ce oborit sajt

EDIT: A ovo za Medixona.. valjda cu dobi nekad unban XD
Čestitam na banu
Samo ne kontam što se džabe javljaš kad si banovan i kad ti ga niko neće skinuti...
Opet ova djeca

Prije sedmicu bila tema onaj atif digo za svog havera walleta kao da je umro, vamo tamo ovaj medixon napiso kako je taj nakav sale uzo acc tom atifu bla bla samo nesto petljali lagali i opet sad ovaj dize temu na isti kalup

Medixon+atif+mali walle=haveri=napacena djeca=citeri=BAN=LOCK TEMA !
Uvijek ista prica,kada shvati sta je pricao,sta je uradio kaze ma niasm to bio ja ko je bio tvoja "shauma" ?
ako misli oborit ovaj site...moze si sam popusit et...

sta si on misli... znaci zeli DDosati? a nezna razliku izmedu DDosa i Dosa....

druga stvar sa ovim nasim prosjecnim uplodom nemres srusit ni forumotion HAHAHA

treca stvar trebao bi ti bit 80mb/s upload + oko 1000 ljudi da u isto vrijeme ddosaju...

znaci te price su propale u vodu..

Fail.

p.s. samo objasnjavam neke stvari, sry ako je spam...
codex je napisao/la:
Opet ova djeca

Prije sedmicu bila tema onaj atif digo za svog havera walleta kao da je umro, vamo tamo ovaj medixon napiso kako je taj nakav sale uzo acc tom atifu bla bla samo nesto petljali lagali i opet sad ovaj dize temu na isti kalup

Medixon+atif+mali walle=haveri=napacena djeca=citeri=BAN=LOCK TEMA !
Mama ti glupa,kupa se gola .. et sta nek me banuju? sha sha'
Mediiix je napisao/la:
"et sta nek me banuju? sha sha\' " pa sto si dizao temu ako govoris nek me banuju ovdje se zalis nesto.
zabko je napisao/la:
:o:o:o necu moci spavati nocima...samo cemi tvoj nick biti pred ocima :o:o:o:o
heehhehehehhehe 9-)
Sto znaci da je njegova pametna kupa se sa odjecom ? Nidje veze

ban ofc :-)

Edy: slucajnost
Mediiix je napisao/la:
ahahahhahahahahhaha tvoja se kupa sa odjecom to prirodnoo nadarena
Edit: codexx nisam vidio komentar tvoj pa da sad ne ispadne ko spamm ;)
Slucajno procitao ovu temu do kraja, a inace nemam obicaj da citam emo teme, hmm...

Jednostavno se ljudi nece nikad promijeniti jer niko od vas ne shvata sta je ljubaznost i dobrota. Mozda ako se naucite da ljudima oprastate i da konacno steknete dojam o humanoj vrijednosti tolerancije vjerovatno bi se medjusobno vise uvazavali. Steta sto niko od vas ne vjeruje u dobrotu i ljubaznost. Too troublesome but it can't be helped. =]

Jadni komentari.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.