Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 15 bodova

"Auto connect"

205 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.07.2009. u 18:51

Ovi sto imaju HS cabble , mada mislim da je svejedno(jkorstim user i pw pri loginu ), kako da se sam racunar konektuje na net kad ga upalim tj.kad se starta win. Nema ruter, samo modem preko usb.a nije ethernet cabble.

Ko pomogne simbolicnih 15 boba.
isto potrebno za adsl ;) ..
ash je napisao/la:
isto potrebno za adsl ;) ..
192.168.1.1 u browser > admin, pw admin > setup wizard > odaberi bih > next > ukucaj sto je potrebno > save > sacekas > diskonektujes se sa obicne konekcije > to je to
skafiskafnjak je napisao/la:
192.168.1.1 u browser > admin, pw admin > setup wizard > odaberi bih > next > ukucaj sto je potrebno > save > sacekas > diskonektujes se sa obicne konekcije > to je to
tnx
ash je napisao/la:
tnx
pazi to je nelegalno.time ces hakerovati admina.
pa se ne zacudi da ti dodje '"malo" veci racun ili mozda poziv na sud ako te otkriju.:*:*:*:*
JohhnY_PD je napisao/la:
pazi to je nelegalno.time ces hakerovati admina.
pa se ne zacudi da ti dodje '"malo" veci racun ili mozda poziv na sud ako te otkriju.:*:*:*:*
hakerovati admina.

oj aahhahahahahahahaha
aAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AJ HAHAHAHAHAHAHHAA AHAHHAHAHAHAHAHAHAH PLACEM WHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
ash je napisao/la:
isto potrebno za adsl ..
http://img66.imageshack.us/i/autoconnectinternetnetw.jpg/
Probaj i ti lazlo.
skafiskafnjak je napisao/la:
hakerovati admina.

oj aahhahahahahahahaha
aAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AJ HAHAHAHAHAHAHHAA AHAHHAHAHAHAHAHAHAH PLACEM WHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
ma ustvari nisam ti to trebo ni govoriti. ti se za*ebavas sa tim. a kasnije ako te budu uhvatili plakaces sto nisi dao pare za bolju internet konekciju.
P.S. trazi malo na netu pa ces vidjeti sta ljudi pisu iz iskustva sa tim.
JohhnY_PD je napisao/la:
ma ustvari nisam ti to trebo ni govoriti. ti se za*ebavas sa tim. a kasnije ako te budu uhvatili plakaces sto nisi dao pare za bolju internet konekciju.
jesu tebe pustili iz logora ili sta ?
Rješenje
Za HS samo ubaci glavnu ikonu konekcije tj. iz Control Panel-a u "Startup" u "Start - Program - Startup" Tako ja radim, i cim mi loada windows konektuje se na net

Post dobio aplauz od vLexinho

JohhnY_PD je napisao/la:
ajd sine tisina xD

ovo gdje on ulazi je stranica za postavku modema..potreban je username i pw prema tome ne pametuj BOTU !
torQ7u je napisao/la:
Za HS samo ubaci glavnu ikonu konekcije tj. iz Control Panel-a u "Startup" u "Start - Program - Startup" Tako ja radim, i cim mi loada windows konektuje se na net
Jos treba, ako je save-an user i pw, otici na ikonicu konekcije pa: properties> options> promt for username i password uraditi deselect (skinuti kvakicu).

Bodovi idu tebi. Hvala.
JustrelaX je napisao/la:
ajd sine tisina xD

ovo gdje on ulazi je stranica za postavku modema..potreban je username i pw prema tome ne pametuj BOTU !
i dobro i onda na toj stranici mozes povecati sebi brzinu neta sa eto 512kbs na 2mbs a ti placas nekih 20 kermi za ovu prvu a koristis od 2mbs cija preplata kosta 50km mjesecno ili vise.tako bas popravljas modem.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.