PozZz ...Eh svi se sjecamo teme Osiguracha http://www.gamers.ba/forum/10/46359/tour-bukovik/ i organzivanja te voznjee,bilo prejako samo tako ,padova ,umiranja preko glave,nazalost neki rekli da ce doci al nisu sve u svemu ocjena 10..Pricao sam sa nekima koji su isli prosli put i vecina je voljna da se ovaj touR ponovi ,ali i ima tu i par gamera sa strane koji bi volili.....pa mene sad interesuje na ovoj temiii da se izjasnimo da li ovaj put ima dovoljno raje da se ode....kao sto Tarik rece niko od nas nije pro-biker nego cisto rekreativno radi druzenja ....pa eT ako ima raspolozenih ...I da neki govore kod mene biciklo "vako nako" ja sam presao tura i tura sa obicnim Dino- bikeom dok nisam skupio pare i kupio ,znaci to nije mjerilo .Eh evo i odprilike neka karta samo sto se nije kretalo od Bentbase ,nego tamo nahorevo mada smo se dobro zajebali al od barica pa nadalje to je tO

Edit: NISU BITNE GODINE ,SAMO DA SE IMA BAR "TRUNKA" KONDICIJE
Moguci kandidati:
Schulz
Terowenth
naiL
Benjo
manhunt
ja
gamerov brat
karabatak
vato
wow
terowenthov jaran
KillaOR
Struja?
Osigurach?
Ghost
Ajmo jos jos pa da ovu organizaciju preuzme neko od nadleznih
AKO BI SE NEKO OD ADMINA I MODOVA SMILOVAO PA OSTAVIO TEMU U ZANIMLJIVIM JEDAN DAN SAMO,NE BI BILO LOSE
Mislim da nas ima ,jos odredimo datum i pentramo se
Edit: NISU BITNE GODINE ,SAMO DA SE IMA BAR "TRUNKA" KONDICIJE

Moguci kandidati:
Schulz
Terowenth
naiL
Benjo
manhunt
ja
gamerov brat
karabatak
vato
wow
terowenthov jaran
KillaOR
Struja?
Osigurach?
Ghost
Ajmo jos jos pa da ovu organizaciju preuzme neko od nadleznih

AKO BI SE NEKO OD ADMINA I MODOVA SMILOVAO PA OSTAVIO TEMU U ZANIMLJIVIM JEDAN DAN SAMO,NE BI BILO LOSE
Mislim da nas ima ,jos odredimo datum i pentramo se
..
HAHAHAHAHAHA