Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

t

336 pregleda · 13 odgovora · otvorena 15.07.2009. u 11:57

PozZz ...Eh svi se sjecamo teme Osiguracha http://www.gamers.ba/forum/10/46359/tour-bukovik/ i organzivanja te voznjee,bilo prejako samo tako ,padova ,umiranja preko glave,nazalost neki rekli da ce doci al nisu sve u svemu ocjena 10..Pricao sam sa nekima koji su isli prosli put i vecina je voljna da se ovaj touR ponovi ,ali i ima tu i par gamera sa strane koji bi volili.....pa mene sad interesuje na ovoj temiii da se izjasnimo da li ovaj put ima dovoljno raje da se ode....kao sto Tarik rece niko od nas nije pro-biker nego cisto rekreativno radi druzenja ....pa eT ako ima raspolozenih ...I da neki govore kod mene biciklo "vako nako" ja sam presao tura i tura sa obicnim Dino- bikeom dok nisam skupio pare i kupio ,znaci to nije mjerilo .Eh evo i odprilike neka karta samo sto se nije kretalo od Bentbase ,nego tamo nahorevo mada smo se dobro zajebali al od barica pa nadalje to je tO

Edit: NISU BITNE GODINE ,SAMO DA SE IMA BAR "TRUNKA" KONDICIJE

Moguci kandidati:

Schulz
Terowenth
naiL
Benjo
manhunt
ja
gamerov brat
karabatak
vato
wow
terowenthov jaran
KillaOR
Struja?
Osigurach?
Ghost
Ajmo jos jos pa da ovu organizaciju preuzme neko od nadleznih

AKO BI SE NEKO OD ADMINA I MODOVA SMILOVAO PA OSTAVIO TEMU U ZANIMLJIVIM JEDAN DAN SAMO,NE BI BILO LOSE

Mislim da nas ima ,jos odredimo datum i pentramo se
Racunaj na mene i jarana .

@ ajde javljajte se , ustajte malo sa racunara
Ja bih oca mi isao ... Samo bi bilo fazon da ide jos mladje raje ... I ako se krece ovdje sa jezera taman meni xD Glupo meni, ja balavac idem sa Tarikom i rajom XD Al' sve u svemu ide mi se pravo (:
NIJE_BITNO je napisao/la:
Na kojo općini je taj bukovik ???
Jarane, znas li gdje je Nahorevo :D
Nista sigurno, mozda ja naletim - ako bude raje mojih godina ili tako nesto :)..
pozz
Racunaj mene :) , benjo ide ako popravi biciklo, al posto je lijen vjerovatno nece. Mozda tu ako uspijem nagovoriti : MaNhUnT, Schulz i benjo nub ... :D
Bog te koliko je brdo xD svakih 100 metara stati i zapaliti ocm

Racunaj na mene 80% ako nebudem imao obaveza dolazim ^^
Ja idem 100%, samo sam kriza sa vremenom.. Ja mogu samo prije 23. jula, jer ako budem isao na more idem tada... Ovdje se trebamo dogovoriti oko datuma i to je to... Samo nemojte supljirati kao ako bude raje mojih godina, pa prosle godine sheytanell isao bio najmladji, sta fali.. Vazna je volja, nece vas niko gore silovat HAHAHAHAHAHA

JEDAN PRIJEDLOG: Neka stavko od vas napise datum koji bi mu odgovarao, odnosno ne bi odgovarao, pa da idemo kad vecini odgovara..

Ja samo ne mogu poslije 23., sve ostalo moze...
karaBATAK je napisao/la:
Nista sigurno, mozda ja naletim - ako bude raje mojih godina ili tako nesto ..
pozz
'93 si , ja sam raja tih godina
Znaci ides

Meni odgovara uvijek
Dodaj me u moguce :O i treba taj datum sto prije skontati, da se svi usklade

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.