Kratko i jasno. Nemoj brisat temu.
Pravila:
× Zabranjeno postovanje radova koje vi niste radili [ Diskvalifikacija ]
× Dozvoljeno je koristiti neke od tipova iz tutorijala, ali ne raditi po citavom tutorijalu !
Teme:
× Logo dizajn
× Fotomanipulacija
Sto se tice LOGO dizajn kategorije, tema je slobodna kao vrsta i tip logo-a.
Predavanje rada je dozvoljeno iskljucivo samo u .PSD (ako ste radili u photoshopu) i .EPS extenzijama (ako ste radili rad u Adobe Illustratoru)(a ako ste rad radili u nekom drugom programu tipa neki Macromedia program (fireworks,freehand) mozete slobodno da postate i defaltne extenzije tih programa ali naznacite pri predaji rada))
Source fajlove RARovati ili ZIPovati il' sta vec, UPLOADATI ISKLJUCIVO NA RAPIDSHARE.com i torQ7u [ meni ] na PM poslati.
Nagrade:
200 Bodova
Najvjerovatnije Medalja
Slike za za fotomanipulaciju ce te naci na linku ispod !
http://rapidshare.com/files/250878611/Kontest_slike.rar.html
PS. Radove koje sam vec dobio bit ce primljeni. Hvala na razumijevanju.
Trajanje kontesta bit ce 10 dana od danas (14.7.2009 do 24.7.2009).
Pravila:
× Zabranjeno postovanje radova koje vi niste radili [ Diskvalifikacija ]
× Dozvoljeno je koristiti neke od tipova iz tutorijala, ali ne raditi po citavom tutorijalu !
Teme:
× Logo dizajn
× Fotomanipulacija
Sto se tice LOGO dizajn kategorije, tema je slobodna kao vrsta i tip logo-a.
Predavanje rada je dozvoljeno iskljucivo samo u .PSD (ako ste radili u photoshopu) i .EPS extenzijama (ako ste radili rad u Adobe Illustratoru)(a ako ste rad radili u nekom drugom programu tipa neki Macromedia program (fireworks,freehand) mozete slobodno da postate i defaltne extenzije tih programa ali naznacite pri predaji rada))
Source fajlove RARovati ili ZIPovati il' sta vec, UPLOADATI ISKLJUCIVO NA RAPIDSHARE.com i torQ7u [ meni ] na PM poslati.
Nagrade:
200 Bodova
Najvjerovatnije Medalja
Slike za za fotomanipulaciju ce te naci na linku ispod !
http://rapidshare.com/files/250878611/Kontest_slike.rar.html
PS. Radove koje sam vec dobio bit ce primljeni. Hvala na razumijevanju.
Trajanje kontesta bit ce 10 dana od danas (14.7.2009 do 24.7.2009).