Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[PRODAJA] - Email adrese

90 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.07.2009. u 00:27

Prodajem 40 000 balkanskih email adresa, znači kupite kod mene email adrese od ljudi sa balkana.

To vam je dobro ako želite prezentirati svoj sajt ili nešto drugo.

Uz to ćete besplatno dobiti i najbolji "php mailer" kojim odjednom možete poslati email na sve te email adrese.

Cijena tih 40 000 email adresa je 35 € (oko 68 KM)
Medixon je napisao/la:
nekontam sta ce mi? :s sry nisam upucen?
na fazon derneka faceboka itd..
saljes swojoj raji da se reg na forum

ovaj ti lik daje 40k adresa pogodno za reklamu sajta

Medixon je napisao/la:
nekontam sta ce mi? :s sry nisam upucen?
Kao prvo, ovo je ilegalno, i kupujete i spamate na vlastitu odgovornost.

Ako želiš reklamirat svoj sajt ili game server ili nešto drugo, napišeš neku porukicu, i to pošalješ na 40 000 emailova, zamisli koliko će se ljudi javiti od tih 40 000 ljudi, bar će ih 100 biti tvoji klijenti ili aktivni korisnici na sajtu.
Mo_Artos je napisao/la:

Ako želiš reklamirat svoj sajt ili game server ili nešto drugo, napišeš neku porukicu, i to pošalješ na 40 000 emailova, zamisli koliko će se ljudi javiti od tih 40 000 ljudi, bar će ih 100 biti tvoji klijenti ili aktivni korisnici na sajtu.
kontam.. tako mi nesto svaki dan dodje.. :D
Mo_Artos je napisao/la:

Aha ovo je ilegalno super, ti doso ovde i postavio. Ti ces biti LEGALO odstranjen sa sajta
J**o te... mogu jesti čitav mjesec za 68 km xD
Dzem namaz - Dzuma namaz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.