Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Config

124 pregleda · 8 odgovora · otvorena 13.07.2009. u 23:27

Oprostite sto vaku temu dizrem ali potrebno mi je..

KAda sam kuco naci u konzolu za cs cl_lw 0

Noz mi je bio u drugoj ruci ali kada emku uzmem kalas i jos neke puske uzmem sporije mi puca skroz ono a kada stavim cl_lw 1 onda brze puca

Molim vas recite kako da stavim cl_lw 0 ali da mi isto brze puca

HVALA no SPam:P
ahahaahahahahahahahah a jebote gramaticara ahahhaha
nemoguce je to izvesti da kucas cl_lw 0 i da ti puca isto :/
xEnoNz je napisao/la:
nemoguce je to izvesti da kucas cl_lw 0 i da ti puca isto :/
BILA JE TEMA VEC JEDNOM POTRAZI MALO LIK JE POSTAVIO DOWNLOAD LINK U KOJEM UBACIS KO MODEL U CSTRIKE FOLDER I BUDE TI NOZ U LIJEVOJ ILI DESNOJ A PUSKE U SUPROTNOJ.... NE LAGA NIMALO NORMALA SVE RADI JA IGRAM NA TOME..
kage993 je napisao/la:
BILA JE TEMA VEC JEDNOM POTRAZI MALO LIK JE POSTAVIO DOWNLOAD LINK U KOJEM UBACIS KO MODEL U CSTRIKE FOLDER I BUDE TI NOZ U LIJEVOJ ILI DESNOJ A PUSKE U SUPROTNOJ.... NE LAGA NIMALO NORMALA SVE RADI JA IGRAM NA TOME..
Isključi caps-lock plz

~ I ja sam to prije kucao i kasnilo mi pucanje, pa su mi rekli da kucam cl_lw 0, pa onda opet cl_righthand 1 pa pokušaj, ja nisam pokušavao, nego vratio na cl_lw 1
sa cl_lw 0 nemogu je da identicno puca kao cl_lw 1

~ tema lock
http://www.gamers.ba/forum/9/68885/fatal-pomoc-mostar-/

Eo nakon nekon vremena ja sam se ponovno vratio . Uz svo duzno postovanje prema administraciji ovoga projekta , mislim da je odluka o mom bananju nepravomocna . Ovim putem zelim ukazati na to , da su sibilarizacija i palatalizacija zapravo smao zavjere , i da one nikako nemogu ukazivati na stanje ovoga sajta . Kao sto sam u prethodnim temama naveo muf jos nije skinut niti ce biti od moje strane . MILF mrzim , kao i moj kolega Sephirot. Mozete vi govorit da je warez ovo ono al ja znam da nije , dapace , uvjeren sam da sam jedan od clanova ovoga sajta koji ne zalaze sa Fatalizam i "doljekeminizam" . Jos samo zelim napomenuti dae spy topli brat i da ga pozdravlja "pratim te" ... Pusa

Oplako, vidite da vas lik fura ba

BTW. Samo mu pogledajte, teme, evo placem
Skines HlTV models imas na www.fpsbanana.com ,ako nisi nasao resenje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.