Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba - BH Gaming Community

871 pregled · 20 odgovora · otvorena 25.01.2006. u 13:39

Eh ovako .. ovako nesto sam se mislio cijelo vrijeme dali je nasa scena krenula na bolje ... Naime okrenuvsi se unazad ... nekih 8 mijeseci modza i vishe ... Uspijeli smo da odrzimo jedan kvalitetan ESCW na kojem je bilo oko nekih 40-tak ekipa , sve u svemu organizacija je bila na nivou ... iapk nije to ni bio lako organizovati , trebalo je puno truda m strpljenja , svega .. zivaca najvise .. al eto smogli smo snage i uspijeli smo u tome ...

Poslije toga je josh bilo nekih lijepih turnira kao sto su Bosanska Krupa , Gradiska... sve u svemu po mom nekom misljenju krenula je nasa cs scena na bolje ... Poslije ESCW'a nash predstavnik Kka ishao je u pariz , mada se tamo i nisu bash nesto proslavili al nas to toliko i nemori , jer ipak bitno je ucestvovati , ipak to je samo bio prvi korak u nasem razvoju , stvaranje necega sto se zove CS scena BH

dDd - klan koji je igrao u Ceskoj , klan koji je pokazao da i ekipe iz malih gradova mogu daleko da doguraju , mada i mostar nije malen gradic . Neime nasa ekipa je bila sastavljena od sledecnih igraca : Luquila , dyLe , Pillip , Cobra@ , cift , nosili su se sa svim ekipama , mada ni tu nije bilo srece , al dokazali su da su jedan od najboljih klanova u bih ako ne i najbolji Naime za sve one koji neznaju nasa ekipa je bila 4 od 8 najboljih ekipa iz 8 drzava... igrali su sa najacim evropskim klanovima , koji su imali sponzorstvo i sve ostalo , to samo pokazuje da vrijedimo . Naime nasi momci su igrali protiv : pentagrama , sky raiders , teg'a , sto samo dokazuje kakve smo protivnike imali al nismo posustali ni tada Dokaz da mozemo uspijeti

Poslije toga doslo je vrijeme da se i nasa Reprezentacija rame uz rame bori sa ostalim Evropskim ekipama u predkvalifikacijama u kojima opet nismo imali srece , ni sta ja znam ... al oper sreca prati hrabre , pokazali smo im da mozemo , skupili smo ekipu za vrlo kratko vrijeme i bez nekih bitnih treninga .. pokazali smo da spadamo medju te ekipe , cak i ako nemamo bash neku cs scenu , ono kad skontate mi smo samo jedna malena drzavica u odnosu na jednu grcku koji su za nas .. kontinent ... al pokazali smo da mozemo , samo da je malo vishe srece bilo , da nije bilo glupog pincoma , uzeli bi i igrali bi sa tim ostalim ekipama , ko zna gdije bi i zavrsili ... da nas je samo malkice sreca posluzila .. al eto glavu gore , pred nama je sada da neustrajemo , da dignemo ovu nasu CS SCENU na veci rankig , jer stvarno to zasluzujemo ... imamo vrlo jake igrace .. koji mogu da osvijetle nas obraz ( Cage , Laquila , bU , Cobr@ , Sykon , gogo , GoldenBoy , jeean , mnogi momci iz banja Luke i Bijeljine i ostalih gradova u bih ) Sada bi samo zelio da ovako i ostane jer imamo potencijala kao sto sam vec rekao !
Sto se tice nashe Reprezentacije mislim da su nam svima osvijetlili obraz i da su pokazali evropi da stvarno mozemo , posebno jedan momak po imenu Mirza ,Cagekoji je svojom vijestinom ustvari pokazao kako igraju najbolji evropski igraci zajedno sa onom petorkom koji su pokazali da nezaostajemo za evropom ni u kom smislu

Naime .. ovoga mijeseca par gamera je skupilo snage da svojom voljom i zeljom , zeljom i strasti za cs'om pokrenu online ligu , koja se odigrava jos uvijek ...Za sada vec imamo neke ekipe koje su izborile drugo kolo , bilo je prijavljeno oko 30-tak klanova ... sto znaci da ipak imamo i igrace i imamo klanove koju zele da pokazu ustvari da i oni mogu nesto da postignu ... Za sada nije bilo nekih vecih ispada , nije bilo nekih problema , a sto je najvaznije .. nije bilo cheatera , sto znaci da su svi maximalno zagrijani za to igranje i demonstraciju svoje vijestine .. Sto se tice lige za nju su odgovorni 3 super decka , koju su uzeli stvar u svoje ruke a to su : Amer Maslo - zuma , Mario - maNda , IGGI . Njima treba odati pocast sto su svoje dragocijeno vrijeme odvojili da bi nama pruzili uzitak takmicenja , uzitak pobijede , poraza .. svega onoga sto krasi ovaj cs ... stvarno josh jednom jima svaka cast , posebno IGGI'u sto je omogucio da se liga odigrava na njegovom serveru " Terra net " , nimalo za njim nezaostaju zuma i manda , koju su sve ovo pripremili , koju su bili administratori na mecevima zajedno sa IGGI'em ... Ovijetlili ste nam obraz
Za one koji neznaju informacije i sve ostalo mozete da pogledate na oficijelnoj stranici nase online lige : http://www.cwg.co.yu/csliga

-----------------------------------------------------
Prijedlog

Sada bih samo htio postraviti par pitanja adminima koji su glavni i odgovorni urednici ovoga site'a , oni odlucuju sta moze a sta nemoze , nase je da prijedloge dajemo iz dana u dan a njihovo je da .. odluce ! Htio bih dati par prijedloga neznam dali je to izvodljivo .. Naime ..Zelio bih da igraci nase reprezentacije koji posjecuju ovaj forum imaju neki poseban status u svome profilu , ne ono pr0 ili neshto ... kao da im bude ono : reprezentativac , BIH player , ili nesto u tom smislu ako je moguce ?

- Zelio bih josh da kazem da bi nekako trebali da organizujemo izbor .. igrac mijeseci ili osoba koja je obiljezila taj mijesec , nesto ono slicno kao licnost dana ili tako , samo da to bude za jedan mijesec , da to bude po njegovim zaslugama , kao organizirao turnir , ucestovao na nekim turnirima , najboljig prijedlog mijeseca , da tu napravimo neku .. sekciju ..

- Da zabranimo sve sto je vezano za neku muziku , telefone ... i tako te gluposti sto se vidzaju iz dana u dan ... to me tako nervira ... a josh me nervira vishe kada neko odgovara na temu sa kojom nema veze i to ne samo jednom nego par puta ...

- Sto se tice bodova i ostalog ( shopa najvise ) mislim da vecina spamma radi te galerije i radi tih slova sto se mogu kupiti , mislim da bi bilo vrlo realno kada bi odmah nakon registracije svaki korisnik imao makar 50 bodova , da bi mogao odmah sebi nesto da kupi , a ne da spamma iz dana u dan da bih to nesto sebi kupio ... i onda ga banuju , on se reg ponovo i ista prica ... mislim da se tim nista nedobija , a nikome neznaci tih 50 bodova ni manje ni vishe ..

- Sto se tice postavljanja tema , zelio bih reci da bi se to nekako trebalo promijeniti da nebi trebalo da svako postavlja temu , da bi trebalo nesto da bude .. slicno kao prihvatanje vijesti .. stime da tema dodze kao vijest , admin uzme il prihvati , jeste da je to vise posla i da ce admini biti prezauzeti al mislim da bi po poboljsalo ovaj forum ... Toliko od mene sa pozdravom za sve gamere

ako slucajno neko od admina otvori ovu temu , neka je prebaci u zanimljive , ako ikako moze ... HVALA
Poseban status za one koji to zasluzuju - slazem se
Gamer mjeseca - slazem se
Zabrana muzike, telefona - to bi smanjilo kvalitet foruma, ipak ima i tema koje su uredu.
bodovi - jedan od sastavnih dijelova gamersa (makar za mladje), njih je skoro nemoguce maknuti
Pregledanje tema od strane admina - predlozio sam to jednom, svidja mi se, ali... Admini nemaju vremena za to...

Mozda da se odabere par moderatora, mislim gamers.ba ima svoje stalne clanove koji fakat zasluzuju mjesto moderatora.
slazem se u potpunosti sa svime sto si napisao

mozemo da didnemo BiH scenu ko i svi drugi ... al nemamo mi volje

kad bi se nekoliko ovako likova ko boki organizirali ... i mi tu jos uletimo bilo bi tu i vise nego od obicne scene

Zadnji edit: 25.01.06 u 08:18:50

bok1 .. svaka cast ..sto se zalazes toliko .. fakat respect !
mili >> tu je i dDd u ceskoj heheeh
mislim fakat da nasa gaming scena moze ici na bolje pored ade,mirze,milija etc.. nadam se da cemo uspjeti da i mi nesto postignemo .. krenulo je polahko al et ..
zao mi je samo zb0g online lige .. pola "djece" koja su se prijavila .. ne dolaze na matcheve... zato su i cesti rezultati 16:0 ... koja nisu navikla da gube al et .. Ostaju samo znaci ozbiljniji klanovi...
nice prijedlog za ono "reprezentativac","Bih player" etc..
n1
Kao prvo upravu ste da treba da se organiziraju turniri malo cesce i u razlicitim gradovima u BiH.Za to oko bodova i spamanja - fina ideja jer nervira me kad dodje lik i odgovara na temu ovako:
Tema: Treba mi download link od xy programa
Odgovor(spam) : "Ne znam, stvarno", itd...
Uglavnom nesto na ovaj fazon al eto sve u svemu podrzavam vas samo naprijed.

Zadnji edit: 26.01.06 u 06:31:30

jeaN je napisao/la:
za DdD u Ch. su igrali dYle i philip

editovao sam
normalno da se moze bolje treba sto vise tur organizirat a ne svako pola godine 1 tur

treba se dogovorit da svakoga mjeseca neki malo veci grad organizira turnir (sarajevo,mostar,banjaluka,bijeljina)moze i neki manji kao sto je gradiska koja je organizirala ja mislim najvise tur na ovom podrucju mislim da nije problem gazdama igraona odvojit 1 max 2 dana za igranje turnira

dDd-gogo- je napisao/la:
normalno da se moze bolje treba sto vise tur organizirat a ne svako pola godine 1 tur

treba se dogovorit da svakoga mjeseca neki malo veci grad organizira turnir (sarajevo,mostar,banjaluka,bijeljina)moze i neki manji kao sto je gradiska koja je organizirala ja mislim najvise tur na ovom podrucju mislim da nije problem gazdama igraona odvojit 1 max 2 dana za igranje turnira

fazon je sto nemaju volje ni zelje
isto kao kad neki klan trazi sponzora, svima puca zenski spolni organ za njim i za kanterom i za ne znam ni ja

oko ovih statusa (reprezentativac, player, ovo ono), slazem se
oko 50 bodova.. zar nije 200 kad se tek registrujes :| ?

i jos nesto.. vidite kakva je danas omladina, malo debilizma, citera, etc., razmislite sta ce bit kad ode cagetova, adina, milijeva generacija ?
ash je napisao/la:
fazon je sto nemaju volje ni zelje
isto kao kad neki klan trazi sponzora, svima puca zenski spolni organ za njim i za kanterom i za ne znam ni ja

oko ovih statusa (reprezentativac, player, ovo ono), slazem se
oko 50 bodova.. zar nije 200 kad se tek registrujes :| ?

i jos nesto.. vidite kakva je danas omladina, malo debilizma, citera, etc., razmislite sta ce bit kad ode cagetova, adina, milijeva generacija ?

Pa vidi Nesto vedrane ... kako da ocekujes da se nesto mijenja kada svi sijede .. nikoga neboli muski spolni organ , ima nas dosta kojima je stalo do svega i do tog cs'a i do sha ja znam. Pa .. zar svi nisu bili na pocetku neki njuberi ?? zar svi nisu igrali danima i trudili se da nesto postignu sada ? Nevidim nikakvog razloga da to sve bace u vodu .

Kao sto toto rece , mislim da bi to bilo najpametnije , al naime najbolja igraonica u sarajevu ( neon ) Zeko ( vlasnik ) nezeli da organizuje bilo kakav turnir , mislim da ostale igraonice sem cracka nisu vrijedne bilo kakvog turnira ... iskreno ( sto se tice Sarajeva ) , al sada neznam mislim da je mogu sve to da se uradi .. ako bi bilo volje i zelje .

Vidim da se nije niko admina javio , mada nisam ni ocekivao .. al et takav smo narod... kad trebaju bitne promijene ... sve padne ku**u za ushi ...

Neznam ja iskreno od srca zelim da bude jaca , kvalitetnija , bolja nasa cs scena ... sada na " NAMA " je da odlucimo dal mozemo i dal to zelimo , ipak imamo ovaj portal koji nije za odbaciti , na njemu je 5000 usera , mozda od tih 5000 moze neko da napravi pravu stvar , da promijeni neke stvarcice koje su vrlo bitne u probijanje BH u evropu

Ako se sami nebudemo borili niko to nece uraditi za nas

5121 usera - niko muda nema nizasta , nevrijedi se truditi ni radi pojedinaca ..

Zadnji edit: 25.01.06 u 11:32:02

veliki respect bok1!
milion puta je raja postavljal ovakve ili vise slicne ovima teme ali ipak nish bilo bih super da se desava vishe turnira kako gogo kaze,i ovi pocetni bodovi:
nije djabe kickovano ok 200 ljudi!
razlog:spamm radi bodova!
ti si jos gluplji .. .dzaba TI SVI turniri i sva ta javljanja nekih debila kad taj nemoze u svome gradu da ode na turnir a ne u neki drugi grad

zato ovi ljudi koje ja sve znam i jos ostali ima nas i mi svi mozemo to da uradimo netreba nam niko od ovih 5000usera kad su to sve dijeca

nas sigurno nas ima 50 koji mozemo to da uradimo .. da fino se nadjemo i popricamo ako zelimo nesto

ili cisto da nam svi govore iz stranih zemalja dali imamo struju u biH ili kompove ili neznam sta jos
dDd-Laquila je napisao/la:
ti si jos gluplji .. .dzaba TI SVI turniri i sva ta javljanja nekih debila kad taj nemoze u svome gradu da ode na turnir a ne u neki drugi grad

zato ovi ljudi koje ja sve znam i jos ostali ima nas i mi svi mozemo to da uradimo netreba nam niko od ovih 5000usera kad su to sve dijeca

nas sigurno nas ima 50 koji mozemo to da uradimo .. da fino se nadjemo i popricamo ako zelimo nesto

ili cisto da nam svi govore iz stranih zemalja dali imamo struju u biH ili kompove ili neznam sta jos

Mili .. ja to znam , ja znam na koje osobe mogu racunati uvijek , al ovom temom sam samo htio da vidim ko nas podrzaje u tome tj u tim nasim zeljama , vidis brate kako smo jadno spali , kako samo glupi odgovori pojedinaca... neznam , nkad mi dodze da sve posaljem u PM , al necu se nikad predati ni z*** kojeg debila , nisam ni ocekivao da ce nesto biti od toga , niti da ce nam neko pruziti neku podrsku , tema ce i onako i ovako biti vrlo brzo zaboravljena i sve ce da se vrati na isto.

Izgleda da ce sve biti kao i prije ... izgleda da necemo nista ni postici ... al ****ga guracemo sami dokle budemo mogli .. ostatak ko ****
Mah ono kako se kaze uvijek mozemo bolje samo najgore ovo sto ce ova tema biti sutra prekosutra zaboravljena i niko vise nista nece uraditi vrati ce se sve na staro bice jedan hrpa ispisanih slova i nikog muski spolni organ nece boliti radi nje....

Tema odlicna ima milion stvari koje se mogu promjeniti nabolje pocevsi od samoga site!

status reprezentativac i to ne samo za ovaj status ima mnogo gamera ovde na forumu koji zasluzuju neki bolji status kao sto je Moderator vecina pocevsi od tebe samog pa nadalje brate dragi ako nemoze adminaa da im date mogu makar biti Moderatori al i pored moderatora znaci da se da neki specijalni status da on ko pokazuje da je taj lik ucinio nesto za ovaj forum!

vala moze i to za tu muziku j**o muziku ba pa jesmoli mi gamers.ba ili ne u pm! agree!!

ah to bodovi i to sranje eh tu ja mislim vise stvarno nea pomoci ****s ti to i oni sto govore da nisu radi bodova ovde lazu! Treba dati vecini admina da se svi ti usrani spameri uklone!

Ah i na kraju te teme mah to nemogu 3 activna admina uraditi a tu su :

-bU stalno je active na forumu

-maes ucestio dolazi redovno

-i gc naravno je tu!

Ostala administracija ocito ima preceg posla dobro et negledajuci PiLeta jer on nije onaj neki full administrator et gledajuci BorG covjek je ok i sve al nema on vremena da ovdje provodi dio svog slobodnog vremena zar nije bolje da se da admin mod za pojedince ovde koji imaju slobodnog vremena kojima je stalo do Gaming commune u BiH a takvih nema bas mnogo al se mogu naci pocevsi od samog bok1a,pa ih ima stvarno jos minimum desetak koji zasluzuju ako ne makar status moderatora!

Et toliko od mene nadam se dasam barem malo doprinio necim da se nesto poboljsa!

Sta reci nego GL! jer ce nam stvarno trebati!!!
realno ko misli nesto sa nama da to radimo nek se pridruzi ko ne .. ko ga ****

ako si s nama ruke gore ako nisi lezi dole

a ostalo ako nista mi tj nekoliko ljudi cemo to pokusavat radit i dizat ... pa cemo vidit dokle ce sve to da dode
SpinX je napisao/la:

Svaka cast na temi!!!!!!!!!!!!!

aj mi objasni po cemu svaka cast sto je temu stavio ?
Ma sve je to super i ja sam za sve sto si napisao iako se nista ne broji jesam li ja za ili nisam.posebno mi se svidja ovo- Da zabranimo sve sto je vezano za neku muziku , telefone ... i tako te gluposti sto se vidzaju iz dana u dan ... to me tako nervira ... a josh me nervira vishe kada neko odgovara na temu sa kojom nema veze i to ne samo jednom nego par puta ...Fakat previshe je glupih tema na gamersu te previshe spammera.Ja nisam nekakav gamer(jest da csa igram 4 god ali eto),ali pola ovih usera bi trebalo bannovat jer su sve to djeca koja dodju na gamers napishe 70 postova za 3 dana i onda se ode furati u skolu kako je on pr0 ili tako nesto na gamersu.Ja naprimjer imam -2 boda (ne kontam kako)ali me to ne zanima jer dolazim na gamerse da citam postove "PAMETNIH LJUDI" od kojih mozesh nesto nauciti(necu ih sad nabrajati zna se ko je to),a ne dolazim da citam postove od nekakve djece koja josh nisu naucili pisati kako treba.A sto se tice nase CS scene ona je daleko od izumiranja jer ipak ima tu josh dosta potencijala i mozemo mi dosta toga uraditi na GAMING sceni.Najbolji primjer toga je igra nasih reprezentativaca protiv GRKA(RESPCET),ali ****ga ipak mi smo baksuzna drzava pa sta ces kad nam se neda.bok1 svaka cast sto si se sjetio da napishes ovo jer nadam se da ce se makar nesto promjeniti u GAMING sceni i uopce na gamer.ba .
PS:nisam ja dzabe predlagao bok1a za ADMINA(RESPECT).
SpinX je napisao/la:
Svaka cast na temi!!!!!!!!!!!!!

E je**a momci sorry sto pishem dvaput jer ipak nemam bodova za EDIT ali evo josh jednog cistog primjera spamera na gamersu.NO COMMENT(kladim se da nije ni procitao ovo sto je napisano)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.