Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba MIX 5on5 #58 Rezime

177 pregleda · 16 odgovora · otvorena 13.07.2009. u 23:19

Nachi ovako igrali smo "MIX"

team #1

OMGitsAd0o
Anja1337
AZA
little
mahYr
ryo (zamjena kad je mahir izasao)
team #2

RICHMAN
nyonyo (tak nesh)
R1m1
bshz
Wonder

Pravila nisu postovali sljedeci:

RICHMAN (vrijedjanje, psovanje)
ryo (vrijedjanje, psovanje)
little (vrijedjanje, psovanje)

Mnogi su govorili *** gamers.ba igraj i suti ne banuj nikoga, onda "idole banuje se samo onaj koji ima cit"

Et do sljedeceg MIX-a GL^^HF

Znaš kako nas zaboli ku**c za tim. :D Banuj ako pravila kažu. Šta mi imamo sa tim ? :r
Nisam bas upucen sa tim MIXO-vima prvenstveno sto nemam STEAM, ali znam da su Admini za mixeve mahYr i mirofa uz glavni tim violena,bak1ra te vLex-a.

Te su sami rekli da ko god posta temu u vezi mixa tema ce biti izbrisana a pokretac temem BANedd.

Ne osporavam tvoj mix samo kazem sto znam

Samar ako mislis da treba..

Svi smo mi vLex
4 njonjo haha
kolki skore na krajuu
25:2 ???
LEGEND1g je napisao/la:
Nisam bas upucen sa tim MIXO-vima prvenstveno sto nemam STEAM, ali znam da su Admini za mixeve mahYr i mirofa uz glavni tim violena,bak1ra te vLex-a.

Te su sami rekli da ko god posta temu u vezi mixa tema ce biti izbrisana a pokretac temem BANedd.

Ne osporavam tvoj mix samo kazem sto znam

Samar ako mislis da treba..

Svi smo mi vLex
Ocito nisi bio danas :/ al nema veze neches dobiti samar. Stvar je u tome sto je neki admin koji je imao rcon davao svima, tako da su novi admini.
Znam da sam jak

da da ...

Sta je ono bilo kad si htjeo admina ? ZVACU VAM FATALA DA VAM UGASI OVO ? sexy

ti meni mozes srediti ban nije problem.. samo nije pravedno
Zadnju rundu na infernu sam vas morao poubijati awpom na banani ko zeceve da bi rijesili rundu. Ja moram ubiti najmanje 3-4 igraca da bi mi ista rijesili salim se dobro je bilo GG for all players
AZA je napisao/la:
Zadnju rundu na infernu sam vas morao poubijati awpom na banani ko zeceve da bi rijesili rundu. Ja moram ubiti najmanje 3-4 igraca da bi mi ista rijesili salim se dobro je bilo GG for all players
ti si pr0 skim ides u hrasnicu sine x)
AZA je napisao/la:
Kako nećeš, kad wonder boy jednom ubio ljude na banani i svaku rundu rasha, i zablokira me uradim tk umjesto da tebe pogodim , i ti ubiješ sviju, psovo sam bruka
nyonyo je napisao/la:
Kako nećeš, kad wonder boy jednom ubio ljude na banani i svaku rundu rasha, i zablokira me uradim tk umjesto da tebe pogodim , i ti ubiješ sviju, psovo sam bruka
a bjezi owno sam vas na svim mapama :$ ~ Jedna i Po

gj za nuke al na inferno ownage mogo sam vas 3 jednim metkom postrojit na banani da sam znao :$
AZA je napisao/la:
a bjezi owno sam vas na svim mapama :$ ~ Jedna i Po

gj za nuke al na inferno ownage mogo sam vas 3 jednim metkom postrojit na banani da sam znao :$
Kako nećeš, igramo ja besha i 3 idola, opet smo vas pregazili :/
OMG !

Sta je svama ,eh ovako je to bilo igrali smo na serveru i littla su ubili i iznerviro se i ja kazem little sto jednom boga ne opsujes a on je meni uzvratio *EBEM TI *RTVE
Znaci ja uopste nisam psovo

xxAdoxx slijedeci put bolje gledaj
rYoxD je napisao/la:
OMG !

Sta je svama ,eh ovako je to bilo igrali smo na serveru i littla su ubili i iznerviro se i ja kazem little sto jednom boga ne opsujes a on je meni uzvratio *EBEM TI *RTVE
Znaci ja uopste nisam psovo

xxAdoxx slijedeci put bolje gledaj
ja i sta ako ti je opsovo imas sta protiv ti nemas pravo koristiti say da mu se obracas jel tako mozda
Bio fin mix. nema sta...

Samo ADO da ti opet kazem kad pravis event pozovi HLTV... bilo je sinoc predobrih fragova

Post dobio aplauz od xXxAdOo

mahYr je napisao/la:
Bio fin mix. nema sta...

Samo ADO da ti opet kazem kad pravis event pozovi HLTV... bilo je sinoc predobrih fragova
Pameteni AZA reko "Ma nechemo igramo ne zovi HLTV

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.