Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs spray problem !

89 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.07.2009. u 20:02

pozdrav,!

imam jedan problem oko dodavanja novog spraya u cs..

sveeeeeeeee sam tutoriale prelgedao sto su bile na gamersu i nijedna mi nije pomogla !

znaci sve ja napravim fino tempdecal.wad ,

ubacim u cstrike ali nista...

tamo mi nema uopste onog starog tempdecala pa da se oni zamijene.

patch koristim v26...

znaci 1000 put napravio uvijek onaj stari spray..

kao neko zna problem neka javi ..

hvala
Ima tema od 4rm4n1a sto je stavio daaavno...
ja sam odatle naso sve :)
jeli kad ubacis tempdecal u cstrike folder jel kad udjes u cs jel ides u spray opcije,jer nesmijes dirati spray opcije kad ubacis ti svoj narpavljeni spray,jer ti onda registruje taj spray koji ti je na opciji a mozda je i bug na tom patchu install v21 pa pokusaj ...
NIGHTY1z je napisao/la:
jeli kad ubacis tempdecal u cstrike folder jel kad udjes u cs jel ides u spray opcije,jer nesmijes dirati spray opcije kad ubacis ti svoj narpavljeni spray,jer ti onda registruje taj spray koji ti je na opciji a mozda je i bug na tom patchu install v21 pa pokusaj ...
ma ne idem druze nigdje... znam za to sve... kazem sve sam tutoriale procitao...

a jedno pitanje.. jeli taj tempdecal.wad dodje kada se instalira patch ili cim install cs on bude u cstrike,( mislim na onaj stari tempdecal.wad)?
on ti dodje kad install cs...
NIGHTY1z je napisao/la:
on ti dodje kad install cs...
a jeli postoji raznih verzija cs 1.6...

jer onaj prosli cs kad sam imao ono kad udjem gdje je new game i to.. nije bilo isto kao ovaj sad...

ovaj sam skinuo sa neta...

jooj kad bi mi neko pomogao samo....
tu ti je razlika u patchu,nadji na netu patch v21 i instaliraj ga pa pokusaj napraviti spray...
NIGHTY1z je napisao/la:
tu ti je razlika u patchu,nadji na netu patch v21 i instaliraj ga pa pokusaj napraviti spray...
kad ubacis moras otic porpertis i staviti kvakicu na read only kliknes ok i onda probas dali ce moc

ako ne potrezi onda pdecal.wad

GaNgStA_AlDiN je napisao/la:
a jeli postoji raznih verzija cs 1.6...

jer onaj prosli cs kad sam imao ono kad udjem gdje je new game i to.. nije bilo isto kao ovaj sad...

ovaj sam skinuo sa neta...

jooj kad bi mi neko pomogao samo.... :(
idi u valve / pa cstrike_ napravljen folder tako nesh i tu ubacii taj spray .. jer je napraivo cstrike novu lokaciju -.-
napravis tempdecal.wad i dodas u cstrike folder ides posle desni na njega i propertis oznacis read only
i onda promenis na desktop ime tempdecal u pldecal.wad i uradis isto sto si uradio i sa temp :)
SpLoOsH013 je napisao/la:
napravis tempdecal.wad i dodas u cstrike folder ides posle desni na njega i propertis oznacis read only
i onda promenis na desktop ime tempdecal u pldecal.wad i uradis isto sto si uradio i sa temp
ne pomaze...
reinstal cs obrises taj patch inst v21i mislim da ce biti uredu a mozda i ne :).
kad ubacis staj spray nista vise nesmiejs mjenjat u cs nistattata;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.