Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prodaja steamova

167 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.07.2009. u 19:10

Vako ko hoce steam nek se javi na [email uklonjen] placa se 10km kredita on vam prodaje nije vam izrada 100% ako ko hoce nek se javi ...
Al' da pogodim. Prvo traži da se pošalje kredit, pa on daje steam.

Sad fol ne prodaješ ti. Ti hoces da scamaš.
pa daje vam on ss (nisam to ja(neprodajem ja ) :@ i odna prvo mu posaljete 5km kredita on vam dadne uss i pw pa opet 5km kredita ili kako se dog vi sa njim
Spectors je napisao/la:
pa daje vam on ss (nisam to ja(neprodajem ja ) :@ i odna prvo mu posaljete 5km kredita on vam dadne uss i pw pa opet 5km kredita ili kako se dog vi sa njim
ma da das mu 5 km kredita i onda nema od toga nista on dobar 5 km kredita i izradite za 5 km tako 10 ljudi na dan zazne dobije 50 km kredita i boli ga qrac !
Spectors je napisao/la:
al nije izrada jo tebe
Imam ja bolji nacin Ako nije izrada onda najbolje se nadjes sa njim
10 km ti da ti njemu steam i to je to .....
ja a onda ti moze dat pogresan pw , zato mu dodes s tatom HAHAHAHAHHAHAHHA xD ;)
imam i ja kolko hos al samo u svom gradu prodajem

jer mrzim ove ljude koji ovako postaju kao izradit cu nekog xD
ovako posalje meni lik cipsovu prijavu za mjesto boravka i ja njemu lagano 10 km kredita ....pa nek proba izradit lolz
nek mi prvo da svoj broj, broj oca, majke sestre, brata, zatim adresu gdje zivi, ako je u sarajevu, svoju real life sliku, da znam u slucaju ako me zaebe za steam, da mu mogu telefon uzeti :D il sta drugo;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.