Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[INFO] PrizeRebel

167 pregleda · 11 odgovora · otvorena 12.07.2009. u 15:49

Pozdrav svima,
Da li ste se ikada zapitali kako mogu dobiti besplatnu igru na steam? Kako mogu dobiti besplatni PS2, WII, Xbox, itd....
Kako? Lako....
Posto razni sajtovi za slicne stvari. Ovo je isprobano od moje strane i radi. Naime rijec je o sajtu na kojem mozete, puno brze od ostalih, dobiti besplatni novac. Sa tim mozete prebacati recimo na PayPal i kupiti Rapidshare Premium Account, ili kupiti igru na steam ili , ako budete aktivni, nesto od hardware-a (opremu za kompjuter, konzolu, itd. )
Ovjasnicu vam kako.
1. Registrujte se OVDJE.
2. Login-ujte se....
3. Kliknite na: View Available Offers

3. 2) E sada...Posto je ovo samo za Ameriku, Kanadu i Australiju - trebace vam neki program/sajt da sakrijete vasu pravu IP adresu. Instalirajte program Hide my IP 2009, ili koristite Proxy.
5. Kliknete na neke od ponudjenih, i uradite sta je napisano.

(Requirement - sto je tu napisano to morate uraditi da bi dobili poene)
6. 1 poen = 1$. I kada ih skupite koliko zelite kliknete OVDJE i prebacite ih ili kupite nesto po zelji.

To bi bilo to. Ako je nesto ne jasno pitajte me ili koristite FAQ sa sajta.
Hvala!

i ti na nama zaradjujes neke pojene a dobit ces karnu, nidze veze, dok ne odes u radnju i kupis nista od nagrada, nije niko lud da poklanja saberi se ;)
Momak. Nemoj da spamujes temu kad ne znas...
Ja sam dobio ovako 2 igre na steam. I rade MP sve u redu...
Ajde napusti temu...
53m1rNL je napisao/la:
i ti na nama zaradjujes neke pojene a dobit ces karnu, nidze veze, dok ne odes u radnju i kupis nista od nagrada, nije niko lud da poklanja saberi se ;)
potpisujem
pa vidi se da nemate pojma vi,ako je ovo nesto kao oni buxovi da klikas po stranicama,dobit ces pare 1000%,jer sam i ja to radio i dobivao sam na paypal pare i djaba pisete nesto sto ne razumijete,ova stranica je stavila reklame nekih stranica i ona svakim klikom nekog covjeka dobija pare a vama daje 1-2% od svoje zarade,znaci vi jednim klikom na neku reklamu dobijete bubam 0.1$ ili sta ja znam a oni dobiju vise i vama daju dio i tako navuku ljudi da se regaju i klikaju i oni u danu dobiju 500.000$ ( ovo je primjer) a registrovanim dadnu 50-100k tako da su oni u plusu...ako je i ovo u tom stilu a vjerovatno jest 100% cete dobit pare ;)
NighT007 je napisao/la:
pa vidi se da nemate pojma vi,ako je ovo nesto kao oni buxovi da klikas po stranicama,dobit ces pare 1000%,jer sam i ja to radio i dobivao sam na paypal pare i djaba pisete nesto sto ne razumijete,ova stranica je stavila reklame nekih stranica i ona svakim klikom nekog covjeka dobija pare a vama daje 1-2% od svoje zarade,znaci vi jednim klikom na neku reklamu dobijete bubam 0.1$ ili sta ja znam a oni dobiju vise i vama daju dio i tako navuku ljudi da se regaju i klikaju i oni u danu dobiju 500.000$ ( ovo je primjer) a registrovanim dadnu 50-100k tako da su oni u plusu...ako je i ovo u tom stilu a vjerovatno jest 100% cete dobit pare
I ti pricas o necem sto ne znas...Bux.to je propala stranica vec 2-3 godine i usput najgori primjer koji si mogao uzeti. Bux.to isplacuje nakon 1 godine odredjeni iznos sto se ti nakupujes referala,govana itd. Najsigurniji nacin online zarade su stranice na kojima pises postove i hypovi. Ulozi 2$ nakon 10 dana imas 100% vise = 4$. i sve tako... To sto si ti ne upucen nije moj problem, ali oni nemaju nikakvu zaradu dok ne scammaju raju... Isplativo bi bilo (njima) kad bi im raja ulagala po odredjeni dio novca , i onda to nekako uduplali etc. Sigurno ili nesigurno nije tvoj problem. Ovo je djelimicno cudno meni , ali normalno gledajuci, koja ce budala dati nekome stvarno nesta...nisam upucen za cijene ali xbox nije sigurno 25KM pa tako predpostavljam da nije ispod 500 poena sto je 500$... pa nek se neko usudi i da toliki novac u nesto upitno,sigurno.
bosanacz je napisao/la:
I ti pricas o necem sto ne znas...Bux.to je propala stranica vec 2-3 godine i usput najgori primjer koji si mogao uzeti. Bux.to isplacuje nakon 1 godine odredjeni iznos sto se ti nakupujes referala,govana itd. Najsigurniji nacin online zarade su stranice na kojima pises postove i hypovi. Ulozi 2$ nakon 10 dana imas 100% vise = 4$. i sve tako... To sto si ti ne upucen nije moj problem, ali oni nemaju nikakvu zaradu dok ne scammaju raju... Isplativo bi bilo (njima) kad bi im raja ulagala po odredjeni dio novca , i onda to nekako uduplali etc. Sigurno ili nesigurno nije tvoj problem. Ovo je djelimicno cudno meni , ali normalno gledajuci, koja ce budala dati nekome stvarno nesta...nisam upucen za cijene ali xbox nije sigurno 25KM pa tako predpostavljam da nije ispod 500 poena sto je 500$... pa nek se neko usudi i da toliki novac u nesto upitno,sigurno.
ja sam dao primjer kako je bux.to i neobux i te stranice,kako su radile...ja znam da su propale i znam da trenutno isplacuju nakon 6mjeseci-1god,ali kad je tek pocela sa radom,ti si novac dobivao u roku 2-3dana,ja govorim u to vrijeme...;) samo govorim ovim gore koji nemaju bas iskustva sa ovim da ce 100% dobit pare,ali je pitanje kako kojeg servera i kad ce bit isplaceni ;)
Samo da ti kažem nešto: "Ne seri", to je najgluplje nešto što sam ikad čuo, ne vjerujte na takva sranja.

Samo BUX.to isplaćuje novac (koliko ja znam).
Kupis premiumna bux.to i 100 referala. Negdje oko 160ak$, ali nakon jednog mjeseca to si vec isplatio. Zbog premiuma isplata ide brzo, imas vise reklama,zaradjujes vise na referalima i (ne znam je li se meni to cini) daju ti bolje referale kada imas premium (ili sam ja samo imao srece xD).
Garantujem zivotom da se ovako moze zaraditi jer ja ovako zaradjujem.

Imate jos i neobux koji isplacuje u roku od dan, dva. A ako cete pare iskoristiti na njihovom site-u, onda to ide momentalno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.