Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW - pitanja

80 pregleda · 5 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 21:16

eh ovako , trebam pomoc!
1. Dje mogu naci quest helper za wow , posto mnogi kazu da to pomogne puno u questu!da mi objasnite dje mogu to staviti i to

2. Zanimame koji boss-evi dropaju t3 ili t6 opremu!
Da mi kazete imena , ili slike i too!

3. Dali su vama serveri oboreni , posto meni pise da je wow crack i wow space da su offline? dali je tako i kod vas?

Eto to mi treba.... THX
1.) Kucas u google questhelper download
2.) ne znam
3.) WoWscape i wowcrack se obaraju skoro svakih 15-20 minuta radi maintenance ili odrzavanja.
1. quest helper imas na WoW Curse skinut (samo ukucaj na google WoW Curse) i skines najnoviju verziju za WotLK

2. Sta ce ti sad t3 i t6 kad je WotLK, idi ganjaj t7 ;)

3. a sad nesta prave pa nece bit jedno vrijeme ni Legiona ni Cracka (Dakle fun ostaje ali i na njemu su radovi pa predlazem da igras na WoW Stormu)

...Pozz .........ady0606
1.http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/quest-helper.aspx - samo sa strane dl
2.t3 dropaju bossovi u naxxramasu pre bc , t6 dropaju bossovi u sunwellu , black templeu i takodjer , hyjal summitu.
3. ja igram na retailu , tako da ovo pitanje nisam u stanju da odgovorim , pogledaj na forumima odredjenog crack servera o cemu je rijec
ady0606 je napisao/la:
1. quest helper imas na WoW Curse skinut (samo ukucaj na google WoW Curse) i skines najnoviju verziju za WotLK

2. Sta ce ti sad t3 i t6 kad je WotLK, idi ganjaj t7 ;)

3. a sad nesta prave pa nece bit jedno vrijeme ni Legiona ni Cracka (Dakle fun ostaje ali i na njemu su radovi pa predlazem da igras na WoW Stormu)

...Pozz .........ady0606
hahahah i ti si zaosto xD t8... uskoro T9
Ja igram na http://www.neverendless-wow.com/

po meni je skroz dobar server, dobri rajtovi, gm-ovi etc...

uskoro ce 3.1.3 patch sad je onaj 3.0.9 vako nekad mozda dc u 4-5 sati ne laga super je :D

predlozio bih ti da igras na njemu jer ima puno i raje sa balkana ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.