Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Virtuelna BiH- Pomozimo BiH

165 pregleda · 7 odgovora · otvorena 10.07.2009. u 18:49

eRepublik je virtuelna igra , tacnije simulacija stvarnog zivota u kojem imate politiku, ekonomiju vojsku i sve ostale sfere ljudskog zivota. Bosna je nastala u martu te danas broji oko 1000 clanova. Nadamo se da ce taj broj porasti obzirom da zemlje u okruzenju imaju preko 5000 clanova.
Nadam se da cete se prikljuciti te na taj nacin pomoc afirmacije Bosni kako u stvarnom tako u virtuelnom svijetu.
Registirati se mozete ovdje. http://www.erepublik.com/en/referrer/bekitare
Trebala bi tema u zanimljive jer će se ovako samo zagubiti, baš je zanimljiva igra.
getiN je napisao/la:
Trebala bi tema u zanimljive jer će se ovako samo zagubiti, baš je zanimljiva igra.
3 puta dizana ova tema... igra uopšte nije zanimljiva...ne pričaj kad neznaš
DAvno ja još dizao objašnjavao kad nije bilo ni bosne.. jedino što morate radit dnevno ili jedino što možete radit je hraniti se kupit hranu i + 2 klika(da odradite trening i da odradite posao). Znači sve što morate u jednom danu uradit je 3 klika da pojedete šta , da trenirate i uradite posao. i tako iz dana u dan ? i tebi to zanimljivo
yoyeTM87 je napisao/la:
3 puta dizana ova tema... igra uopšte nije zanimljiva...ne pričaj kad neznaš :r
DAvno ja još dizao objašnjavao kad nije bilo ni bosne.. jedino što morate radit dnevno ili jedino što možete radit je hraniti se kupit hranu i + 2 klika(da odradite trening i da odradite posao). Znači sve što morate u jednom danu uradit je 3 klika da pojedete šta , da trenirate i uradite posao. i tako iz dana u dan ? i tebi to zanimljivo :-X
ti si glupi n00b, ne kontaš plaho ovakve stvari, probaj napraviti firmu, i zaposli nekoliko ljudi, obezbjeđuj im novac i materijal za rad, onda stani ispred ormara i zovni brata da ga gurne na tebe :;)
Agich je napisao/la:
ti si glupi n00b, ne kontaš plaho ovakve stvari, probaj napraviti firmu, i zaposli nekoliko ljudi, obezbjeđuj im novac i materijal za rad, onda stani ispred ormara i zovni brata da ga gurne na tebe :
Hmm hajd neću da te napadam il nešta da izigravam već da ti odgovorim malo na tvoj text...

1. ti si glupi noob... kao prvo krećeš rečenicu sa malim slovom hajd eto nije to ni važno al samo po tome zaključujem da si htio da me odma uvrijediš i plus nešta ja sam kao noob? Pri toj riječi "noob" koristiš nule što izgleda još dječije i patetičnije. Znam za te firme i ostalo jer poznajem 20 + raje,prijatelja poznanika koji igraju ovu igru veoma dugo i večina ih ima firme . Oni imaju 16+,20+ a neki i 30+ godina Većina njih se slaže da je igra dosadna ,pa sam se i ja naravno složio sa njima ,iako oni na mene nisu uticali...

Da stanem ispred ormara i da zovnem brata da ga gurne na mene? Nemam brata , bar ne brata koji je u srodstvu samnom....

Pozdrav...
yoyeTM87 je napisao/la:
Hmm hajd neću da te napadam il nešta da izigravam već da ti odgovorim malo na tvoj text...

1. ti si glupi noob... kao prvo krećeš rečenicu sa malim slovom hajd eto nije to ni važno al samo po tome zaključujem da si htio da me odma uvrijediš i plus nešta ja sam kao noob? Pri toj riječi "noob" koristiš nule što izgleda još dječije i patetičnije. Znam za te firme i ostalo jer poznajem 20 + raje,prijatelja poznanika koji igraju ovu igru veoma dugo i večina ih ima firme . Oni imaju 16+,20+ a neki i 30+ godina ;) Većina njih se slaže da je igra dosadna ,pa sam se i ja naravno složio sa njima ,iako oni na mene nisu uticali...

Da stanem ispred ormara i da zovnem brata da ga gurne na mene? Nemam brata , bar ne brata koji je u srodstvu samnom....

Pozdrav...
igraju je veoma dugo, a dosadna im je !? :S
Agich je napisao/la:
igraju je veoma dugo, a dosadna im je !? :S
Igraju jer nemaju šta radit na poslu i ponekad isklikaju koji klik kao što sam i rekao ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.