Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS recording

59 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.07.2009. u 19:45

pozz raja
Treba mi neki recorder sto snima u dobrom kvalitetu, da snimam cs movie i kad ono igram i snimam da ne steka, posto kada snimam demo ono mi je preglupo startmovie i to... HVALA
sry ako je tema bila preko opcije trazi nista nemogu naci!
FRAPS najbolji, mada je startmovie slika kvalitetnija za nijansu
Record ismet
stop
download fraps
instal fraps
pokrenes fraps
udjes u cs
viewdemo ismet i pritisnes f9 sta oces da snimis
odes c/fraps
i tu ti je video snimljen
www.fraps.com
toshe je napisao/la:
Record ismet
stop
download fraps
instal fraps
pokrenes fraps
udjes u cs
viewdemo ismet i pritisnes f9 sta oces da snimis
odes c/fraps
i tu ti je video snimljen
www.fraps.com
Hvala znaci prvo video snimit preko demo pa onda playdemo i record sa frapsom
tata_mumi je napisao/la:
da

moze lock i del temu + shamar
tata_mumi je napisao/la:
Nemoj playdemo jer nećeš moći vraćati demo, ubrzavati-usporavati. Znači kao prvo downloaduj fraps sa www.fraps.com/download zatim, udji u CS igru te kucaj u konzolu viewdemo "ime demoa". Eh onda sa FRAPSom snimaj frag koji želiš, znači ako hoćeš da snimaš pritisni F9 i kad želiš da prestane isto F9. No evo pretpostavljam imat ćeš neke probleme sa F9 da će te izbaciti iz CSa, te ako se to desi kucaj u konzolu unbind F9. A ima i drugo rjesenje, udji u fraps problem i stavi nesto drugo na sta ce se ne snimati. To je bio laksi dio sto se tice toga, sada sljedi edit u Sony Vegasu. (ako radis u moviemakeru ubij se.) No prije nego što išta uradiš, prvo pročitaj neke Tutorijale u podforumu "Gaming Movies" tu imaš moja 3 tutorijala kao sticky + 2 od Zookeya te ih ima još par.
Još da dodam, kada se malo ušteliš u Sony Vegasu downloaduj Adobe After effects koji je znatno teži ali ako to dvoje naučiš da radiš bit ce extra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.