rubikon_ je napisao/la: xeQte ma brvo majstori treba ove luzere cool diskvalifikovati |
Tebe treba banovan ne iz lige , ne sa ovoga foruma , nego te treba banovati iz tvog zivota ... treba ti ruke otkinuti da tipkas retardiranim nogicama , koji se ti muski spolni organ javljas na svaku temu ? pogledaj malo svoj profil i koliko si napisao postova u zanja 3 dana ?? de samo pogledaj ?? Sutra se nemoj upitati sto sam dobio ban !!! Jer ces da ga dobijes ...
Ti si tu samo jedan retard u nizu koji zeli da ima vishe postova , koliko si puta banovan na ovome forumu ?? Sta ti znas koga treba diskvalifikovati ?? kakve ti veze imas sa tim

da ti nisi mozda organizator lige , neki admin , neko , nesto

ti si jedan odvrati spammer kojeg pratim par dana ... citam redovno i tvoje postove i tvoje komentare .. koji me tako nerviraju ... Sada si dobio samo javnu opomenu jer ako nastavis neces ni do sutra biti ovdije ....
-------------------------------------------------------
- Sto se tice meca .. neznam nebi bilo fer da budu diskvalifikovani jer nemaju steam , ono iskreno , mislim da zasluzuju drugu priliku da odigraju taj mec , mada poslije onoga ... trade igraca ... nebi im dao vishe nikad da ucestvuju u ligi ... al et ispali su fer pa su priznali da ... su varali ... al jednom varas ( uvijek varas ) takvo je pravilo....
Nista samo ocekujte odgovor od organizatora lige i nista drugo ... nepetljajte se , jer adminova se uvijek pishe ... i admin je uvijek u pravu .. tako Manda , Zuma , IGGI ... odlucite ... al prvo sagledajte njhiovu situaciju ... nista drugo ...