Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

Keylogger

234 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.07.2009. u 16:06

Pozdrav :)

Imam jedno pitanje u vezi gore navedenog....

Mogu li sebi stavit nesto kao keylogger na comp ali da se ne primjeti kad je neko na njemu,kasnije da mogu otvorit txt file ili bilo sta,i da sve vidim sta se u toku koristenja sve pisalo.

Jaran mi je rekao da moze,i da je on to imao ali je zagubio link od toga.
I nemojte govoriti da ovo nije hackers.ba jer nemam namjeru nikog hackat,samo da vidim sta se desava...
Eto tko pomogne halal mu bodovi
Ardmax keylogger, skini ga instaliraj na svoj pc i kasnije kliknes CTRL ALT SHIFT + H i otvori ti se keylogger ukucas sifru (ali i ne moras je staviti) i mozes citati sta je ko kucao u firefoxu, gde se logovao, na msn kome je sta kucao itd
eto link na pm
vLexinho je napisao/la:
Ardmax keylogger, skini ga instaliraj na svoj pc i kasnije kliknes CTRL ALT SHIFT + H i otvori ti se keylogger ukucas sifru (ali i ne moras je staviti) i mozes citati sta je ko kucao u firefoxu, gde se logovao, na msn kome je sta kucao itd :)
I prvo ugasi antivirus pa ga stavljaj, vise ce biti FUD
spynet server kreiras i pokrenes na svom racunalu.

poslije samo ides na download keylogger.
Killmaiden je napisao/la:

Moze i tako ali syebes pc.. i procese itd.. al eto
Link na pm!

HomeKeyLogger
ArdaMAX
Beyond Keylogger
Silent keylogger
Killmaiden je napisao/la:

Spy-Net je hakovan i svi podaci iz svih kompjutera na kojima ima instaliran spy-net se salju na e-mail osobe koja ga je hakovala. Preporucujem svima sto ga imaju instaliranog brisanje istog'.
Eto link na pm
i ako jos nesto zatreba add me na msn
Imas addon za mozilu ukucaj samo u google Firefox Keylogger idi na add to firefox instaliraj i imas u donjem desnom uglu K slovo , sad kad hoces da gledas ko je sta radio zu mozzili samo idi options addons i ima onde pise keylogger , imas ponudjeno options , disable , enable idi na options i pojavice ti se svi logovi i sve sto je kucano u mozili.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.