Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

3. KOLO CS LIGE IGRA SE NA PINCOM CW!!!!

915 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.01.2006. u 11:13

Igra se na pincom CW:
80.71.144.172:27027

12h eTr vs nbk | dDd

14h east vs BM
odlozeno exe vs RTT

15h furac vs cokn.D

16h mTk vs PD

17h neEth vs NX

18h terra.net vs akatsuki

P.S. Terra jadna ceka da ih prikace na opticki link pa ne radi vec 2 dana

takodjer bio zamolio admina posebice bU-a da mi na pvt ili na bilo koji nacin na RCON od servera onog njemackoga sto je dobio gamers.ba da mozemo tu LIGU napraviti za ovo koliko sada...hvala sto prije bU da se javi....cus

btw
provjerite i server
cs.blic.net:27017 < PREKO KONZOLE UDJITE JER DRUGACIJE NEMOZE connect cs.blic.net:27017

-laquila JAVI MI SE NA MSN!!! ILI MANDI!!! U VEZI BLICA A ZA SVE VAS KOJI IMATE STEAM IGRAT CEMO NA GAMERS.BA SERVERU KAO I LOGOSFT CW DAKLE VIDITE PING NA

80.239.142.102:27015 Gamers.ba za sve koji imaju STEAM IGRAT CE TU!!!

Zadnji edit: 21.01.06 u 05:49:52

nisam citao forum, ali mi objasnite zasto neigramo u 12
Zuma je napisao/la:
takodjer bio zamolio admina posebice bU-a da mi na pvt ili na bilo koji nacin na RCON od servera onog njemackoga sto je dobio gamers.ba da mozemo tu LIGU napraviti za ovo koliko sada...hvala sto prije bU da se javi....cus

btw
provjerite i server
cs.blic.net:27017 < PREKO KONZOLE UDJITE JER DRUGACIJE NEMOZE connect cs.blic.net:27017

-laquila JAVI MI SE NA MSN!!! ILI MANDI!!! U VEZI BLICA A ZA SVE VAS KOJI IMATE STEAM IGRAT CEMO NA GAMERS.BA SERVERU KAO I LOGOSFT CW DAKLE VIDITE PING NA

80.239.142.102:27015 Gamers.ba za sve koji imaju STEAM IGRAT CE TU!!!

Sto se tice toga servera.....ako bU-Ado nemozeili ako nije u mogucnostitrenutno da pomogne ja sam tu imam rcon od servera pa mogu da administriram mech.....

Zadnji edit: 21.01.06 u 06:57:19

Ne znam ko ali neko je rekao da vi necete igrati. Daj javite se dDd i amc igrate li vi ili ne?
12h eTr vs nbk | dDd: 2

14h east vs BM :2
odlozeno exe vs RTT: 1

15h furac vs cokn.D: 2

16h mTk vs PD: 1

17h neEth vs NX : 2

18h terra.net vs akatsuki : 1
Mala napomena za sve...
Za pincom server je potreban CD...i kad udjes moras ukucati cd_choke 4 inace izbaciva svako malo...tako da svi UNAPRIJED znate, i iggi edit post pa to stavi na pocetku...

usput nemam KOMENTARA....!!!!!
BM vs east...cekam obje ekipe 30 min. i nakon 30 min. se pojavljivaju BM samo ih se iskupilo 5 i stavilo BM | bla bla bla...i govore nama idu 3 boda, bili 5 min. na serveru i kazu "necu ih cekati citav dan...nama 3 boda cao...

Stvarno nemam rijeci ni za jedne ni druge...

Zadnji edit: 21.01.06 u 08:38:29

pa do juce je pisalo da igramo u 18.00 , ne moze te na dan lige promjeniti termine
heh ne bi ni ja znao da mi Neno nije javio jutros hebga ako vam ne pase a ako adminima pase meni je svejedno mozemo i u 6
U redu bi bilo da se promeni u dogovoru s igrachima ali vi tako dodjete u 5 ujutru i kazhete e ne igrate u 6 nego u 5. Nas trojica smo sad online i mozhemo u 17h, ako se cage i bu ne pojave zaista mi je zhao, moracete da sachekate 18h. A neko je pitao za rcon gamers.ba servera, za njega je potreban steam tako da vam dzabe rcon.
drzim fige Dzeni i ekipi gg dzeno ubi Hin nogicom
pajser je napisao/la:
U redu bi bilo da se promeni u dogovoru s igrachima ali vi tako dodjete u 5 ujutru i kazhete e ne igrate u 6 nego u 5. Nas trojica smo sad online i mozhemo u 17h, ako se cage i bu ne pojave zaista mi je zhao, moracete da sachekate 18h. A neko je pitao za rcon gamers.ba servera, za njega je potreban steam tako da vam dzabe rcon.

nije frka, samo opusteno, situacija je vanredna jer terru nisu debili iz telekoma jos prikopcali pa se krpimo nekako
snjezana je napisao/la:
jel mene alkohol skroz pojeo ili lol ne radi.. ?

neradi ni meni a alkohol je tebe davno pojeo
A ne znam ovo je dr****e. Nekima pincom ne radi kako treba nekima lol. Neki nisu n doali. Ja mislim da je najbolje da mi ovo 3. kolo pomerimo za sledeci vikend. Valjda ce tada terra dobiti vise taj link. Samo ****ni taster ih deli a ovi debili iz telekoma kenjaju. sad ako se ne odigra nx vs neeth jer vidim da jednima ne vajla pincom a drugima lol (ni meni lol ne radi) onda pomeramo celo 3. kolo za sledeci vikend (osim nbk vs etr)
LoL CW je ... pao... sinoc
jel moze netko doci do blica ?

PS: meni se cini da LOL ne radi nikome sta je sa tim serverom ?

PSS: *** vam ljubav poklonio ne odgadjajte nista necemo onda nikad zavrsiti ligu ako treba predacemo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.