Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 40 bodova

Hack my own msn

368 pregleda · 13 odgovora · otvorena 03.07.2009. u 23:26

pozz ljudi ovako treba mi pomoc od hackera :|

naime, radi se o tome da mi je neko prohako msn, promijenio pass i secret question i sad ako neko moze da mi pomogne da vratim (prohackam) svoj msn jer stvarno je bilo vaznih kontakata i e-maikova koji mi ono bas trebaju.

Admini pls nemojte brisati temu jako je vazno jer ima nekih vaznih dokumenata koji su mi poslani na e-mail :S
Vjerovatno je to netko blizak tebi uradio, vjerovatno rodjak, brat/sestra ili neki prijatelj. Raspitaj se malo.

Ako mislis da je netko nepoznat, razmisli zasto bi ti hack-ovao adresu: [email uklonjen]

A ja mislim da nema nacina da o khack-ujesh.
poljubiii meeeee poljuuuubiiiiii meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee neka srce zastaneee

Post dobio šamar od xXxAdOo

Znači nema je***e šanse da ne možeš vratiti svoj MSN , naime. Prije mjesec dana formatirao sam svoj računar "slučajno" , i text document sa passwordom od MSN-a ( jer je predug random generated ) , izbrisan je. I MSN je bio locked od raznih pokušaja unošenja pogrešnog passworda , čak neće raditi ni ono da resetuješ password preko security questiona i lokacije. Morat ćeš na reset password stranici , kliknut na ono " get more help " i napisati im sljedeće :

* Ime i Prezime
* Godište
* Grad
* Država
* Zip Code ( poštanski broj za maloumne )
* Par kontakata sa MSN-a ( njihovi mejlovi )
* Tvoj nick koji koristiš na MSN-u ( npr. God )
* IP adresa sa koje se konektuješ.

( moraju bit tačne informacije , tj. Informacije koje su registrovane na tv0j hotmail account. )

MSN Support Team će verifikovati da si ti owner te mail adrese i bit će ti vraćen account.

tj. Nema nikakve mogućnosti da ti "prohackaš" kako si ti napisao Hotmail Servere , jer to nije običan website. Nego firma , Hotmail je hosted na ne znam ni ja koliko tačno servera , znam da je puno. I nisu serveri ranjivi ni na SQL injection nit se može rootovat. A ni bruteforce password , tako da jedini način da ti je došao lik do passworda je keylogger( password stealer ) ili spynet.

enjoy
dr_house je napisao/la:
Vjerovatno je to netko blizak tebi uradio, vjerovatno rodjak, brat/sestra ili neki prijatelj. Raspitaj se malo.

Ako mislis da je netko nepoznat, razmisli zasto bi ti hack-ovao adresu: [email uklonjen]

A ja mislim da nema nacina da o khack-ujesh.
hmm.. nebih rekao da nema nacina da ga odhackuje..
ako sumnjas na nekoga blizeg frenda ili buraza, sestru (ako imas) Ubacis keyloger i rijesis stvar.. to je neko sigurno blizak tebi to uradio ili neko ko je znao tvoj seecret question.. i answer
pa ti to promijenio.
@ Msn se moze odhackovati isto kao sto je hackovan..
btw: nema se tu sta odhackovati .. samo hackati..

brate pitaj me ako nesto treba [email uklonjen] ili na PM !
Ovako:

99% je da ti se msn ne moze vratiti.

Ako ti je neko ovih dana slao nesto i win raru ili kako vec poslao ti je key loger. On ti uzima sve pw-ove sa tvog racunara. Mozda je to bio i onaj spaynet o kojem je Jason danas digao temu. On ti moze biti u compu a da ti to ne vidis.
Jason je napisao/la:
Znači nema je***e šanse da ne možeš vratiti svoj MSN , naime. Prije mjesec dana formatirao sam svoj računar "slučajno" , i text document sa passwordom od MSN-a ( jer je predug random generated ) , izbrisan je. I MSN je bio locked od raznih pokušaja unošenja pogrešnog passworda , čak neće raditi ni ono da resetuješ password preko security questiona i lokacije. Morat ćeš na reset password stranici , kliknut na ono " get more help " i napisati im sljedeće :

* Ime i Prezime
* Godište
* Grad
* Država
* Zip Code ( poštanski broj za maloumne )
* Par kontakata sa MSN-a ( njihovi mejlovi )
* Tvoj nick koji koristiš na MSN-u ( npr. God )
* IP adresa sa koje se konektuješ.

( moraju bit tačne informacije , tj. Informacije koje su registrovane na tv0j hotmail account. )

MSN Support Team će verifikovati da si ti owner te mail adrese i bit će ti vraćen account.

tj. Nema nikakve mogućnosti da ti "prohackaš" kako si ti napisao Hotmail Servere , jer to nije običan website. Nego firma , Hotmail je hosted na ne znam ni ja koliko tačno servera , znam da je puno. I nisu serveri ranjivi ni na SQL injection nit se može rootovat. A ni bruteforce password , tako da jedini način da ti je došao lik do passworda je keylogger( password stealer ) ili spynet.

enjoy
Znas da ce pomoci ovo sa podacima, probavao vec. Odgovorice mi ali 6666 godine....
edit:
Ninje nije keylogger jedini program za uzimanje podataka i NAUCITE JE***E RAZLIKE IZMEDJU HACKA I CRACKA. NIJE ISTO!!!!!!!!
Ne moguce je sad samo tako "opet" hackovati tvoj msn, jer ne znas ni kako ti je taj neko hackovao msn, putem keyloggera, ili nekog drugog softwarea ili je bio samo sretan a tebi password prelagan.

Jedino da ako imas sumnju na nekoga da priupitas, nista te ne kosta, a sad da ti pokusavas skontat novi pw, 99 % ne moguce, moze biti hacked123, lol333, ili bilo sta sto je tom liku palo na pamet kad ti je hackovo msn.

Mozes probati pogoditi nekako answer na secret q. ali i to je veoma tesko... posalji mi msn adresu na PM.
lahko ako imas alternativnu e-mail adresu , adresu na kojoj ti je registrovan taj mail
cannabis4posho je napisao/la:
Znas da ce pomoci ovo sa podacima, probavao vec. Odgovorice mi ali 6666 godine....
edit:
Ninje nije keylogger jedini program za uzimanje podataka i NAUCITE JE***E RAZLIKE IZMEDJU HACKA I CRACKA. NIJE ISTO!!!!!!!!
Nisu ga sigurno zajebali preko phishing tehnike , jer je zastarjelo. I na to bi pao samo retard :D

navedi eto djece ti kako mu je sve mogao uzeti pw ?

1. phishing ( fake login site )
2. keylogger nebitno koji
3. RAT ( remote administration tool )
4. Crackovan MD5 hash sa nekog foruma gdje je on registrovan...

Dalje da me ubiješ nema . :D

p.s Hotmail support reply :

Jason je napisao/la:
Nisu ga sigurno zajebali preko phishing tehnike , jer je zastarjelo. I na to bi pao samo retard

navedi eto djece ti kako mu je sve mogao uzeti pw ?

1. phishing ( fake login site )
2. keylogger nebitno koji
3. RAT ( remote administration tool )
4. Crackovan MD5 hash sa nekog foruma gdje je on registrovan...

Dalje da me ubiješ nema .

p.s Hotmail support reply :

Nabavis dobar port scaner i preko obicnog cmd-a mu mozes ugasiti struju u kuci.
edit:
Da dodam, da vas neko tuzi za "provaljivanje" u tudji racunar ne bi vam ni oni iz JAG-a pomogli da izadjete iz zatvora, tako djecice manite se corava posla, pametnije vam je da igrate cs-a, fudbala, basketa itd...
Sumnjam da ces uspjet vratit stari msn, ali mislim da mozes vratit smile-ove, avatare, pozadine a neznam mozes li kontakte sa tog msn-a.
U slucaju da zelis to pomoce ti Messenger Backup Wizard kojeg mozes naci na: http://www.sherv.net/backup.html
Vrijedi pokusati...
cannabis4posho je napisao/la:
edit:
slazem se da nije keyloger jedini ima tu phisher isealer itdi itd

a da dodam ti ga nemos vratt ako ne znas ko ti ga je uzo xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.