Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

FPS ?

83 pregleda · 10 odgovora · otvorena 03.07.2009. u 01:25

Ovo mi je treca tema da otvaram temu za FPS ... popisani fps i dalje se nedize preko 50... bio mi 100 i reinstaliram cs... i spadne na 50 zasto to pomazite ( nemojte govorit fps_max 101 vertycal OFF ... i tako te stvari sve je to :S ) sad kad udjem kuca 100 al odem find server 60 udjem na srv 50 pocnem rundu 40 smoke 30 :S

Izvinjavam se adminima na 3 temu al nemogu vise izgrješi se :S

HITNO POMOC ?!
NE razumijem vas pojedine...
Do sada je cini mi se bilo 10000 tema tipa FPS problem ...
Zasto prvo nisi isao opcija search,gdje ima 10000 tema o fps ,samo da si se potrudio ..
Evo ti http://www.gamers.ba/forum/1/68793/fps-problem-/ pa pogledaj...

EDIT: Eo kucaj neke olaksice sto se tice fps
developer 1
fps_max 101

takodje ping je bitno smanjiti kako ? eo kako ...
cl_updarate 25
cl_cmdrate 25
rate 9999

Ako ti to nista ne pomogne, kompjuter ti je LOW ...
DestinY je napisao/la:
NE razumijem vas pojedine...
Do sada je cini mi se bilo 10000 tema tipa FPS problem ...
Zasto prvo nisi isao opcija search,gdje ima 10000 tema o fps ,samo da si se potrudio ..
Evo ti http://www.gamers.ba/forum/1/68793/fps-problem-/ pa pogledaj...

EDIT: Eo kucaj neke olaksice sto se tice fps
developer 1
fps_max 101

takodje ping je bitno smanjiti kako ? eo kako ...
cl_updarate 25
cl_cmdrate 25
rate 9999

Ako ti to nista ne pomogne, kompjuter ti je LOW ...
Ali nekontam ovo rexonovo nista kako sta treba :S

MENI PING UOPSTE NESMETA :s LOL PING MI JE PREDOBAR NELAGA ALI FPS SRANJE :s
Sinko promjeni komp.Sto posto ti vise nece biti 30 vec 100.Akn nebude ubij me ;-) pozz !
imrankoo_ je napisao/la:
Sinko promjeni komp.Sto posto ti vise nece biti 30 vec 100.Akn nebude ubij me ;-) pozz !
Imranko glup si za neke stvari , nebi postavio temu da mi nije bio 100... tako da poklopi se i nespamaj mi na temi ok ?
mlad si ti ... idi doktoru ako nece da ti se dize ;) ili probaj viaru
zuti_h4mc3 je napisao/la:
Imranko glup si za neke stvari , nebi postavio temu da mi nije bio 100... tako da poklopi se i nespamaj mi na temi ok ?
Hahaha.GLUP JA? -DOBRO ' Spamam?-Uopste ne spamam vec ti samo kazem i dajem ti savjet! LoL !
imrankoo_ je napisao/la:
Hahaha.GLUP JA? -DOBRO ' Spamam?-Uopste ne spamam vec ti samo kazem i dajem ti savjet! LoL !
Ajd nejavljaj se molim te ides mi na k....
Hahaha.Idi spavaj! :P
sorry na off, ako si iz starog travnika, znas li Aliju, sin od Ese.
Bgm nije zajebancija pitam samo
umrla mu je majka prije par godina..
thx
Ne, ovdje si samo ti gulp.
IMas milion tema vezanih za FPS. Svaki moguci problem je ovdje minimalno 5 puta prodiskutovan, prospaman, ispisan..... Samo trebas ukljuciti tu sivu masu u glavi (valjda je imas) i koristiti opciju "trazi".

Uostalom, tema ti je poptuno nerazumljiva. 3 puta si postavio temu i nisi dobio dogovor. Postavi je jos 3 puta. Mozda ces dobiti . E pa neces, ako ti niko ne odgovori na prvoj temi, nece ti ni na ostalim. Djabe ti ovdje pisao i izvinjavo se administraciji.
Ovo ti ej forum. jednom kada postavis temu, ostaje zauvijek. MOgao si jednostavno jos na prvoj temi napisati post da ti nije niko pomogao, pa bi tema bila vidljiva i mozda bi ti neko pomogao. Nisu samo ove teme na glavnoj stranici teme koje postoje. Mozes slobodno pogledati i na forumu. Ima mnogo tema, i sigurno ces naci resenje za problem. Ako ti se neda, onda otidji na neki chat da ti pomognu, a ne ovdje za svaku glupost otvarati temu.

@ uNbeatablee
Takve rasprave se resavaju preko GB ili PM, a ne ovdje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.