Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

keylogger pomoc!!!!!!!

181 pregled · 10 odgovora · otvorena 03.07.2009. u 00:09

Treba mi pomoc.Ko zna raditi sa keyloggerom koji ima remote instal opciju.Kada unesem e-mail i odem "Test e-mail" nece da mi posalje test jer kaze can not connect to server.Molim vas pomoccc!!!!!
googlaj skini spybota i on ce ga lagano pronaci , izbrisati lalala
Nije ti ovo hacking.ba
to ti je sigurno onaj Ardamax keylogger ako se ne varam. Ne moras ni ici na test e-mail, mozes to preskociti jer se nekad desi taj error.

@liryio

ne zeli on da skine keylogger sa PCa, vec da napravi jedan.. a to i nije bas tema za OVAJ forum! :r

@sonik

procitaj temu jos koji put ;)

@ OP
idi na hackerske forume pa postaj ove gluposti... davno je ovaj keylogger isfuro, sad ga svaki antivirus prepozna ...
Koristio sam onaj Perfev keylogger:Ali probat cu i taj.thx
c0ltX je napisao/la:
Ne zelim da ga izbrisem nego da ga koristim
ukucaj u google

How to create keylogger

i et ga trazi a ovde ti necu objasnit nije ovo hacking.ba nego g.ba
brance je napisao/la:
to ti je sigurno onaj Ardamax keylogger ako se ne varam. Ne moras ni ici na test e-mail, mozes to preskociti jer se nekad desi taj error.

@liryio

ne zeli on da skine keylogger sa PCa, vec da napravi jedan.. a to i nije bas tema za OVAJ forum!

@sonik

procitaj temu jos koji put

@ OP
idi na hackerske forume pa postaj ove gluposti... davno je ovaj keylogger isfuro, sad ga svaki antivirus prepozna ...
Hos' da ja i tebi i onom malom mutavom bratu kosti polomim, ti naso da mi pricas o keyloggeru, ne znas hodat idiote.
da bi ti slao na mail izvjestaje moras imati smtp server. nekad se moglo preko hotmailovog i od gmaila a sada ne znam. najbolje ti je da koristis opciju da ti salje na FTP, znaci kreiras neki free ftp nalog i deri.
Najbolje ti je da koristis Ardamax keylogger, to je jedan od najboljih kojih mozes naci na netu, a također ti omogucava da salje Log fajlove na FTP (kao sto su drivehq.com 110mb.com ect) i email :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.