Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Bugojno @ sutra @ kontakt

160 pregleda · 5 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 23:34

Pozdrav...

Sutra dolazim u bugojno ... imam neku predstavu ... pa ako ima ko rasplozen da mi objasni gdje ima kakva igraona il kakvo dobro mjesto za izac sa rajom... ima nas dosta dolazimo menju ostalima smo ja i dennah...

pa et dajte mi svoj broj na pm da vas mogu kontaktirati
hvaLLa

Kontaktirat cu ja NuteLLu ili nekoga iz ZONE igraone,ima par finih kafica pored,a club je od Nuty-a..Momci su gostoprimivi drama,igraona je predobra tako da ti ja preporucujem njegovu igraonu :D..I sve sto se nalazi oko njegove igraone 9-)
dyemsonii je napisao/la:
Kontaktirat cu ja NuteLLu ili nekoga iz ZONE igraone,ima par finih kafica pored,a club je od Nuty-a..Momci su gostoprimivi drama,igraona je predobra tako da ti ja preporucujem njegovu igraonu :D..I sve sto se nalazi oko njegove igraone 9-)
Brate hajd bgt vidi sa njima.

Sutra cemo doci, da se zezamo i da tu fking prestavu odrzimo.

Pa eto ako ti nije problem da vidis sa njima, da se nadjemo da nas malo po gradu prodjiraju.

;)
aaaa, nastupa se na Fedri ? najs
nema vise puno active igraca iz bug, bar ne da ih ja znam.
sve sto ja znam davno se uozbiljili.
samo znam da ima onaj mali Fireman ili kako vec, moze vas on mozda uputit dole kako sta. i otidjite na kebab obavezno :P
IceWolf je napisao/la:
aaaa, nastupa se na Fedri ? najs
nema vise puno active igraca iz bug, bar ne da ih ja znam.
sve sto ja znam davno se uozbiljili.
samo znam da ima onaj mali Fireman ili kako vec, moze vas on mozda uputit dole kako sta. i otidjite na kebab obavezno :P
Predstava se zove "Lov na zohare" , ako si brate dole, dodji da se upoznamo da se vidjamo, ispricamo i nesto cugnemo :D

Da se zajebajemo ^^
dennah je napisao/la:
Predstava se zove "Lov na zohare" , ako si brate dole, dodji da se upoznamo da se vidjamo, ispricamo i nesto cugnemo

Da se zajebajemo ^^
i ti glumish?

ou em dzi...

moram pisat scenario odma, sad odma... ima bruka glumaca sa g.ba....

"Gamers.ba - više od gaminga"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.