Diskusija
- Forum
141 pregled · 11 odgovora · otvorena 02.07.2009. u 20:41
AMD
Novija arhitektura, lakse se clocka
Novija arhitektura, lakse se clocka
Pa sine ... koja ti je maticna ... ne mozes i AMD i INTEL XD Moze samo onaj procesor za koji odgovara SOCKET maticne
Go kill ur self nub
Go kill ur self nub
jeste to sve al intel po meni najbolji procesor
Vato je napisao/la:
Pa sine ... koja ti je maticna ... ne mozes i AMD i INTEL XD Moze samo onaj procesor za koji odgovara SOCKET maticne
Go kill ur self nub
Go kill ur self nub
sad imam intel 3.0
vrabaCC je napisao/la:
ASUS P5VD2-MX Socket 775
sad imam intel 3.0
sad imam intel 3.0
Pa eto ... pokusaj XD
Vato je napisao/la:
I ti bi tu AMD-ov procesor koji ide na AM2 sck. stavio ?
Pa eto ... pokusaj XD
Pa eto ... pokusaj XD
nisam to znao ,
znaci samo mogu intele
vrabaCC je napisao/la:
ASUS P5VD2-MX Socket 775
sad imam intel 3.0
sad imam intel 3.0
AtoM je napisao/la:
Onda jedino intelove, ili mijenjaj maticnu. Opet vidi da li ti maticna podrzaje taj gore navedeni intelov procesor.
Ovaj intel pentium D jel to dual core
?
vrabaCC je napisao/la:
Podrzaje ove "Intel Celeron, Intel Pentium 4, Intel Pentium D, Intel Core2 Duo."
?
?
EDIT: Al pazi, u mene maticna podrzaje Quad procesore (AMD) ali s tim da ce smanjiti brzinu, tako da neces dobiti nista. Zato ako kupujes quad il bolje dobro provjeri maticnu, da se kasnije nebi zapitao zasto nema poboljsanja. Isto to ti vazi i za single, a maticna da ti npr. podrzaje dual core, ako imas kutiju od maticne, pogledaj, tu bi trebalo da ti pise.
AtoM je napisao/la:
Ne, valjda Intel Core2 Duo?
EDIT: Al pazi, u mene maticna podrzaje Quad procesore (AMD) ali s tim da ce smanjiti brzinu, tako da neces dobiti nista. Zato ako kupujes quad il bolje dobro provjeri maticnu, da se kasnije nebi zapitao zasto nema poboljsanja. Isto to ti vazi i za single, a maticna da ti npr. podrzaje dual core, ako imas kutiju od maticne, pogledaj, tu bi trebalo da ti pise.
AtoM je napisao/la:
Ne, valjda Intel Core2 Duo?
taj pentium D jeste dual core procesor i nema veze koji procesor ce kupiti na 775 socket aa ta poboljsanja o kojima ti govoris zavise od frekvencije FSB-a npr. ako procesor radi na 1333mhz a maticna podrzava 800mhz onda ce ti procesor raditi na manjoj frekvenciji nego je navadena u karakteristikama a to koji ces ti procesor kupiti to nema nikakve veze jer se frekvencija FSB-a moze povecati tj clockati
Post dobio aplauz od cannabis4posho
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.